Τρόμος στο Μενίδι: 18χρονος έστειλε ηλικιωμένη στην εντατική για... τη σειρά στο ATM
Χωρίς λόγια...
![Τρόμος στο Μενίδι: 18χρονος έστειλε ηλικιωμένη στην εντατική για... τη σειρά στο ATM](https://www.athensmagazine.gr/photos/w_800px/articles/202410/atm_menidi_ksylo.jpg)
Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης (30/10) έξω από τράπεζα στο Μενίδι.
Συγκεκριμένα, στην Εθνική Τράπεζα επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου, ένας 18χρονος εμπλέκεται σε καυγά με μια ηλικιωμένη γυναίκα για τη σειρά στο ATM.
Στο επεισόδιο, ο νεαρός έσπρωξε την 72χρονη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, ενώ ο νεαρός συνελήφθη από την αστυνομία.
«Μου έσπασε το δόντι και σκίστηκαν τα ούλα μου»: 18χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού απο 20 άτομα!
Αποτροπιασμό και σοκ προκαλεί η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού ενός 18χρονου φοιτητή από ομάδα 20 ατόμων στο Περιστέρι.
Ο 18χρονος, μιλώντας στο Mega, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη στην Πλατεία Δημαρχείου, όταν ομάδα νεαρών -ανάμεσά τους και αρκετοί ανήλικοι- πλησίασαν τον ίδιο και τους φίλους του με απειλητικές διαθέσεις.
Περιστέρι: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου από ομάδα 20 νεαρών
«Ρώτησαν από πού είμαστε και τους είπαμε από άλλη περιοχή και άρχισαν λίγο να μας κοιτάνε αλλιώς. Μετά εμείς πάμε να πάρουμε το λεωφορείο από πιο πάνω από εκεί που έγινε το σκηνικό, περνάει λίγη ώρα και έχουνε μαζευτεί 15-20 άτομα, στην αρχή μάς λένε δώστε τα κινητά, δεν τα δίνουμε και αρχίζουν να μας βαράνε όλοι» είπε ο 18χρονος.
Με την ευκαιρία, δείτε: Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να πατήσει εκείνη και το παιδί τους με το αυτοκίνητο
Οι δράστες χτυπούσαν τα παιδιά με κλοτσιές και μπουνιές, άρπαξαν το τσαντάκι με το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι ενός ανήλικου φίλου του 18χρονου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
«Στον έναν του έχουνε σπάσει δύο δόντια, του πήρανε και κινητό και τσαντάκι. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά, επειδή μου έχει πρηστεί το στόμα. Ήμουν 3-4 ώρες στο νοσοκομείο, με πήγανε στο ΚΑΤ. Μου έσπασε και το δόντι και μου σκίστηκαν και τα κάτω και τα πάνω ούλα, έκανα και στα τρία σημεία ράμματα» είπε ο 18χρονος.
Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν έναν 25χρονο να κινείται ύποπτα στην Πλατεία Δημαρχείου. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας από την ομάδα των δραστών και συνελήφθη.