Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2025

«Εσείς και το κακόψυχο αφεντικό σας με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα»: Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου βλέπει ξεκάθαρα δολοφονία από... ψηλά!

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε»

18 Φεβρουαρίου 2025 06:32
«Εσείς και το κακόψυχο αφεντικό σας με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα»: Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου βλέπει ξεκάθαρα δολοφονία από... ψηλά!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Λίγες ώρες μετά την αναγνώριση των ρούχων του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου από τη μητέρα του, στη σορό που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου, σε λόφο στον Τύρναβο, εκείνη προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook. Στην ανάρτησή της, αφήνει σαφείς υπαινιγμούς για πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Θυμίζουμε πως τα ίχνη του 39χρονου είχαν χαθεί από τις 30 Δεκεμβρίου.

Η ανάρτηση της προϊσταμένης της εισαγγελίας εφετών Λάρισας

«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε.

Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ.

Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τί τέλος θα έχετε;».

Γρίφος η εξαφάνιση και ο θάνατος του Βασίλη Καληγήρου: Τα ύποπτα στοιχεία και το ερώτημα για το αν είναι δυστύχημα ή δολοφονία

Η σορός που βρέθηκε (17/2) το μεσημέρι της Δευτέρας σε δύσβατη περιοχή στον Τύρναβο είναι κατά πάσα πιθανότητα του Βασίλη Καλογήρου, που αγνοείτο για 50 μέρες, με τα ερωτήματα που προκύπτουν να είναι πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του αναγνώρισε το παιδί της από τα ρούχα και τα παπούτσια ήδη από τις φωτογραφίες της. Η γυναίκα, υποβασταζόμενη, έφτασε το μεσημέρι στην Περαχώρα Τυρνάβου, όπου αναγνώρισε τα αντικείμενα που βρίσκονταν στη σορό του παιδιού της.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA θα δώσουν την τελική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσουν τα αίτια θανάτου. Πάντως, από την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή δεν υπάρχουν θανατηφόρες κακώσεις ή κάποιο εύρημα που να φανερώνει εγκληματική ενέργεια.

Το ερώτημα για το πώς βρέθηκε στο σημείο ο Καλογήρου και η απαντήσεις περί δολοφονίας ή δυστυχήματος

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκύπτουν από τα ευρήματα στον τόπο όπου βρέθηκε η σορός από κτηνοτρόφο της περιοχής. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο Mega, δίπλα στη σορό του θύματος βρέθηκαν τα γυαλιά του, τα οποία ήταν διπλωμένα και όχι ανοιχτά, ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν τα κλειδιά του σπιτιού του.

Ακόμα, όπως επεσήμανε ο κ. Καλλιακμάνης, δε φαίνονται σημάδια κάκωσης στο κεφάλι, τον λαιμό ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του.

«Δεν υπάρχει στοιχείο ότι το σώμα έχει πληγεί από μαχαίρι, όπλο ή άλλο αντικείμενο. Αυτό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Θα γίνουν νεκροψία - νεκροτομή και τοξικολογικές για να μας δώσουν περισσότερες απαντήσεις», υπογράμμισε ο κ. Καλλιακμάνης. Η ακριβής αιτία θανάτου του θα φανεί τις επόμενες ώρες από τη νεκροψία.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες, παράλληλα, εξελίσσεται η υπόθεση με την εξαφάνιση και το τραγικό τέλος του άτυχου Βασίλη στη Λάρισα. Και αυτό γιατί, ώρα με την ώρα πληθαίνουν τα ερωτήματα σχετικά με την απόσταση και την τοποθεσία που εντοπίστηκε το πτώμα.

Πρώτο και βασικό ερώτημα είναι εάν κάποιοι δολοφόνησαν τον άτυχο Βασίλη, κάτι που σίγουρα θα δείξει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι ειδικοί, επίσης, καλούνται να απαντήσουν εάν ο 39χρονος έπεσε ή εάν του επιτέθηκαν τσοπανόσκυλα.

Ένα βασικό ερώτημα είναι πώς έφτασε έως τον Τύρναβο, απόσταση 18 χλμ. από τη Λάρισα, και για ποιο λόγο βγήκε από τον δρόμο και ανέβηκε σε έναν έρημο λόφο. Τι επιζητούσε σε αυτό το σημείο;

Απορία γεννά και το γεγονός πώς ένα άτομο, εύσωμο, χωρίς καλή φυσική κατάσταση, όπως ήταν ο Βασίλης, κατάφερε και ανέβηκε στο λόφο, χωρίς κάποιος να τον δει.

Στο θρίλερ έρχεται να προστεθεί και η δήλωση του βοσκού ότι τα σκυλιά γάβγιζαν μόνο τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ενώ ο 39χρονος είχε εξαφανιστεί από το τέλος Δεκεμβρίου.

 

Ελλάδα

Share