Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Ο Νίκος Παππάς ξεμπρόστιασε την Τατιάνα Στεφανίδου: «Μου είπαν αν δε βγεις στην εκπομπή της δε θα...» (video)

«Βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο»

10 Ιουνίου 2024 13:42
Ο Νίκος Παππάς ξεμπρόστιασε την Τατιάνα Στεφανίδου: «Μου είπαν αν δε βγεις στην εκπομπή της δε θα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Νίκου Παππά στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, καθώς εξελέγη μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας 126.868 ψήφους.

Για την επιτυχία αυτή, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 10/6 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αποκαλύπτοντας τον λόγο που δεν έκανε το προηγούμενο διάστημα εμφανίσεις σε προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ όσων είπε, πέταξε τα «καρφιά» του για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε επίσης: «Εσένα θέλω για πρωθυπουργό»: Όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψήφιζε... δαγκωτό Αφροδίτη Λατινοπούλου 2 χρόνια πριν κάνει το «μπαμ» στις Ευρωεκλογές (photo)

Η αποκάλυψη του Νίκου Παππά για τον όρο που του έθεσαν τα κανάλια

«Ο σκοπός μου και ο στόχος μου επετεύχθη. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε μπροστά γιατί τώρα ξεκινάει η κανονική δουλειά. Τους τελευταίους δύο μήνες δεν εμφανίστηκα κάπου. Ήταν μία προσωπική επιλογή. Ήθελα να "παίξω" στα ίσα. Δεν ήθελα να ανοίξω πόρτες που για κάποια άλλα παιδιά στο ψηφοδέλτιο δεν ανοίγονται εύκολα. Γενικότερα δεν ήθελα να αξιοποιήσω πολλά πράγματα, τα οποία φαντάζουν πλεονεκτήματα για κάποιον άλλο. Ίσως και την αγάπη του κόσμου για τον Παναθηναϊκό, δε μίλησα με ανθρώπους συνδέσμων, δεν εκμεταλλεύτηκα τα social μου, πέρα από την τελευταία εβδομάδα...

Αφού τα κατάφερα ήταν μία συνταγή επιτυχίας. Γύρισα όλη την Ελλάδα, πήγα σε 42 διαφορετικές πόλεις. Η περιοδεία ήταν ακριβή. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αλλάξει αυτό, γιατί εγώ μπορεί να έχω το προνόμιο, αλλά μπορεί να υπάρχουν παιδιά που σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, άρα καταλαβαίνεις ότι οι υπόλοιποι αποκτούμε αυτόματα ένα πλεονέκτημα.

Επέλεξα να μην εξαντλήσω τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, δεν έκανα ούτε μία. Με κόβανε επιτηδευμένα και εκβιάζοντάς με ότι αν δε βγω σε μια συγκεκριμένη εκπομπή στον Alpha, δε θα βγω πουθενά. Μου είπαν "αν δε βγεις στην Τατιάνα Στεφανίδου, δε θα βγεις πουθενά". Αλήθεια. Τους είπα "ευχαριστώ, δε θα βγω πουθενά". Δεν ήταν μόνο δικιά μου επιλογή. Όταν προσπάθησα στην τελική ευθεία να αξιοποιήσω κάποιες άλλες ευκαιρίες, δεν άφησαν κιόλας. Νομίζω ότι είναι θέμα αισθητικής, δεν ήθελα να πάω σε ανθρώπους που δεν ταιριάζουν στην αισθητική μου.

Δε νομίζω πως ασχολείται και κανένας με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για να επηρεάσει κόσμο. Νομίζω με βοήθησε αρκετά η Τατιάνα, βάζοντάς τα μαζί μου, με έκανε αυτόματα συμπαθή σε πολύ κόσμο. Η Τατιάνα Στεφανίδου κάποτε ασχολιόταν με την Τζένη Χειλουδάκη και τον εθνικό μας σταρ», είπε χαρακτηριστικά και γέλασε στο τέλος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share