Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

Β. Κεχαγιά: «Θύελλα αντιδράσεων» κατά Αυγενάκη - «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει»

«Τέτοιες ενέργειας είναι απαράδεκτες»

3 Ιουλίου 2024 10:39
Β. Κεχαγιά: «Θύελλα αντιδράσεων» κατά Αυγενάκη - «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να αποπέμψει και να διαγράψει τον Λευτέρη Αυγενάκη καλεί τον πρωθυπουργό η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βούλα Κεχαγιά με αιχμή το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας σε αεροδρόμιο.

Διαβάστε επίσης: «Καταδικάζει» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την συμπεριφορά Αυγενάκη: «Τέτοιες λογικές δε γίνοται αποδεκτές» (video)

«Τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτες, τις καταδικάζουμε σε απόλυτο βαθμό. Δεν νομίζω ότι χωρεί αμφιβολία, βλέποντας και το σχετικό βίντεο, ότι υπήρχε μία βίαιη συμπεριφορά, δεν ξέρω αν είναι χειροδικία, του κ. Αυγενάκη. Όπως κι αν έχει, ο πρωθυπουργός οφείλει σήμερα να αποπέμψει και να διαγράψει τον κ. Αυγενάκη, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε συμπεριφορές οι οποίες υπερβαίνουν τον κόσμιο χαρακτήρα» αναφέρει η κ. Κεχαγιά.

«Δεν μπορεί να μείνει στην Κ.Ο. της Ν.Δ. με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Κι αν ισχύουν οι καταγγελίες της ομοσπονδίας των εργαζομένων ότι ο κ. Αυγενάκης επικαλέστηκε την ιδιότητά του για να πει ότι έχει ασυλία, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα» σημειώνει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share