Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2025

Μετανοείτε: Ο αρχι-αντιεμβολιαστής που νόσησε, διασωληνώθηκε και άλλαξε γνώμη – Τώρα ζητά από όλους να εμβολιαστούν

Μήπως ήρθε η ώρα για το "una faccia, una razza";

2 Δεκεμβρίου 2021 13:11
Μετανοείτε: Ο αρχι-αντιεμβολιαστής που νόσησε, διασωληνώθηκε και άλλαξε γνώμη – Τώρα ζητά από όλους να εμβολιαστούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μάλλον... αρκετά αισιόδοξη είδηση -παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς και στην Ελλάδα- μας έρχεται από την Ιταλία.

Ο κορωνοϊός ανάγκασε ακόμα και τον «αρχηγό» των αντιεμβολιαστών στη γειτονική χώρα, να αλλάξει γνώμη και τελικά να ζητήσει να εμβολιαστεί.

"Ήταν άρρωστος, μη εμβολιασμένος": Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Τζανείου μιλά για τον πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη

κορονοιοσ-ιταλια

Ο λόγος για τον αρχηγό του ιταλικού κινήματος των αντιεμβολιαστών, Λορέντσο Νταμιάνο, ο οποίος μετά την εισαγωγή του σε ΜΕΘ της βόρειας Ιταλίας, άλλαξε άποψη για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό και ζήτησε να εμβολιαστεί.

Παράλληλα, ο 56χρονος έκανε έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες του να εμβολιαστούν, λέγοντας ότι «η κοσμοθεωρία μου, τώρα έχει αλλάξει».

κορονοιοσ-ιταλια

Σημειώνεται πως από την αρχή της στη χώρα οι μολύνσεις είναι 5.043.620, ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 133.931.

 

Κόσμος

Share