Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Φονικό τροχαίο στην Κύπρο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας - Η 27χρονη οδηγός Ευανθία, ο 72χρονος παππούς Νικόλας, η 74χρονη γιαγιά & ο 18χρονος Νικόλας (Video)

Τα τέσσερα θύματα είχαν μόλις γιορτάσει την αλλαγή του χρόνου και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους - Όμως δεν έφθασαν ποτέ...

4 Ιανουαρίου 2024 08:12
Φονικό τροχαίο στην Κύπρο: Αυτά είναι τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας - Η 27χρονη οδηγός Ευανθία, ο 72χρονος παππούς Νικόλας, η 74χρονη γιαγιά & ο 18χρονος Νικόλας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Κύπρος με το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγη ώρα μετά την έλευση του νέου έτους, με θύματα τέσσερις ανθρώπους από την ίδια οικογένεια - τους παππούδες και τα δύο τους εγγόνια που βρίσκονταν μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο.

Τα τέσσερα θύματα είχαν μόλις γιορτάσει την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Όμως δεν έφθασαν ποτέ. Η σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση και ήταν σφοδρή.

Η 27χρονη Ευανθία που οδηγούσε το όχημα είχε σταματήσει για να στρίψει δεξιά όταν το όχημα συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία.

Αυτά είναι τα πρόσωπα της οικογενειακής τραγωδίας στην Κύπρο από το φονικό τροχαίο

Νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα είναι η 27χρονη οδηγός Ευανθία, ο 72χρονος παππούς της Νικόλας που ήταν συνοδηγός, η 74χρονη γιαγιά της, Ευανθία και ο 18χρονος αδερφός της, Νικόλας. Και οι τέσσερις έχασαν τη ζωή τους σε μια στιγμή, βυθίζοντας στη θλίψη το Λιμνάτη Λεμεσού και ολόκληρη την Κύπρο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Λίγη ώρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία συνελήφθη ο 44χρονος οδηγός του ημιφορτηγού. Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν μεταφερθεί στο νοσκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στα θύματα της οικογεγειακής τραγωδίας χθες το μεσημέρι στον Λιμνάτη. Όλοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share