Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Αποτροπιασμός: Ιρακινός βίασε και στραγγάλισε 16χρονη ομοεθνή του πριν βυθστεί το πλοιάρο που τους μετέφερε στην Ιταλία

Αδιανόητες στιγμές φρίκης για το κοριτσάκι

28 Ιουνίου 2024 11:37
Αποτροπιασμός: Ιρακινός βίασε και στραγγάλισε 16χρονη ομοεθνή του πριν βυθστεί το πλοιάρο που τους μετέφερε στην Ιταλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι 16χρονη βιάστηκε και στραγκαλίστηκε, μπροστά στα μάτια της μητέρας της, μέσα σε πλοιάριο που μετέφερε μετανάστες στη Μεσόγειο και συγκεκριμένα είχε προορισμό την Ιταλία.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αίσχος: «Βρωμιάρα Εβραία» φώναζαν ανήλικοι σε 12χρονο κορίτσι - Μετά τη βίασαν ομαδικά

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα έφηβο κορίτσι από το Ιράκ βιάστηκε και στραγγαλίστηκε από συμπατριώτη της, επίσης μετανάστη, κατά τη διάρκεια του κοινού τους ταξιδιού προς τη Μεσόγειο.

Το σκάφος με τους μετανάστες βυθίστηκε στα ανοιχτά της Ιταλίας

Μετά το φρικιαστικό συμβάν, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε, με τον δράστη αλλά και τη μητέρα του κοριτσιού να επιβιώνουν από το πολύνεκρο ναυάγιο που σημειώθηκε στα ανοιχτά της Ιταλίας.

Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι, σύμφωνα με τους επιζώντες του ναυαγίου, ο άνδρας προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη αφού νωρίτερα είδε μπροστά στα μάτια του την κόρη του και τη σύζυγό του, που επέβαιναν στο ίδιο σκάφος, να πνίγονται.

«Εκτόνωσε πάνω στη 16χρονη την οργή του»

Η έφηβη, στην οποία ο 27χρονος «εκτόνωσε την οργή του», όπως λέει ο βρετανικός ιστότοπος, βιάστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας της.

Στη συνέχεια, το σκάφος βυθίστηκε και πνίγηκαν οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες.

Ωστόσο, η μητέρα της κοπέλας επέζησε του ναυαγίου και κατήγγειλε τον φόνο της κόρης της στην αστυνομία. Έτσι, ο 27χρονος, ο οποίος επίσης επέζησε, συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της 16χρονης.

Σημειώνεται ότι από το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν περίπου 70 μετανάστες, μεταξύ των οποίων 12 παιδιά, κατάφεραν να σωθούν μόλις 12 άτομα.

Ένας από τους διασωθέντες του ναυαγίου κατέληξε αργότερα, ενώ έχει εντοπιστεί περίπου το 1/2 των πτωμάτων.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share