Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Θρίλερ: Μητέρα έπνιξε τις κόρες της στη μπανιέρα - «Για θρησκευτικούς λόγους», όπως δήλωσε

Απεγνωσμένη η μητέρα

29 Ιουνίου 2024 15:06
Θρίλερ: Μητέρα έπνιξε τις κόρες της στη μπανιέρα - «Για θρησκευτικούς λόγους», όπως δήλωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρίκη προκαλεί η ομολογία γυναίκας που κατηγορείται ότι έπνιξε τις μικρές της κόρες στην μπανιέρα. Όπως αποκαλύπτεται σε δικαστικά έγγραφα, η γυναίκα από το Lakewood του Νιου Τζέρσει στις ΗΠΑ, διέπραξε την δολοφονία για «θρησκευτικούς λόγους».

Διαβάστε επίσης: Αποτροπιασμός: Ιρακινός βίασε και στραγγάλισε 16χρονη ομοεθνή του πριν βυθστεί το πλοιάρο που τους μετέφερε στην Ιταλία

Η Naomi Elkins έμενε σε διαμέρισμα υπογείου σε μια διπλοκατοικία με τα παιδιά της, 1 και 3 ετών, και τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν εκτός πόλης την ημέρα της τραγωδίας (την Τρίτη), σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία.

Η Elkins κάλεσε μία οργάνωση που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους είπε ότι έκανε κακό τα παιδιά της. Όταν έφτασαν οι διασώστες, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κάνουν ΚΑΡΠΑ για να επαναφέρουν στη ζωή τα παιδιά. Ένα από τα κορίτσια έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιά.

Έκανα ανησυχητικές σκέψεις”

Στην κατάθεσή της στην αστυνομία, η Elkins φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι είχε «ανησυχητικές σκέψεις» και πέρασε τη νύχτα προσευχόμενη, ενώ την επόμενη μέρα μετά τη δουλειά «όταν ήταν σπίτι, πίστευε ότι έπρεπε να σκοτώσει τα παιδιά για θρησκευτικούς σκοπούς».

Αφού μαχαίρωσε ένα από τα παιδιά της, το κράτησε κάτω από το νερό για αρκετά λεπτά, ενώ το άλλο της παιδί έτρεξε στο άλλο μπάνιο επειδή φοβήθηκε, σύμφωνα με τα έγγραφα. Η Elkins φέρεται να μπήκε και σε εκείνο το μπάνιο και να έπνιξε την δεύτερη κόρη της.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα έγγραφα, «συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει κάτι κακό» και κάλεσε την οργάνωση που παρέχει ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Το γράμμα στις νεκρές κόρες της

Ένας αστυνομικός που ανταποκρίθηκε στο περιστατικό ρώτησε την Elkins αν ήθελε να γράψει ένα γράμμα στα παιδιά της, πράγμα που έκανε. Σύμφωνα με τα έγγραφα, στο γράμμα κάνει αναφορά στη δολοφονία των παιδιών της και κατασχέθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο.

Σε δήλωση που έκανε την Πέμπτη, ο δικηγόρος της Elkins δήλωσε ότι έχει «ένα καλά τεκμηριωμένο ιστορικό σοβαρής ψυχικής ασθένειας, η οποία έπαιξε απολύτως καθοριστικό ρόλο σε αυτά τα τραγικά γεγονότα»

Η Έλκινς αναμένεται να επανεμφανιστεί στο δικαστήριο την 1η Ιουλίου.

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share