Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

«Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια» η συναυλία των Coldplay: «Γκρέμισαν» το ΟΑΚΑ - Η κίνηση του Κρις Μάρτιν που συγκίνησε χιλιάδες θεατές (photos/videos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Μητσοτάκη χόρεψαν επίσης στους ρυθμούς των Coldplay!

9 Ιουνίου 2024 09:31
«Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια» η συναυλία των Coldplay: «Γκρέμισαν» το ΟΑΚΑ - Η κίνηση του Κρις Μάρτιν που συγκίνησε χιλιάδες θεατές (photos/videos)
Από Αναστασία Κολυβά

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου για να απολαύσουν τη μεγάλη συναυλία των Coldplay, την πρώτη από τις δύο που θα δώσουν στην Αθήνα.

Οι οργανωτές περίμεναν περίπου 60.000 ανθρώπους που αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να έλθουν με ένα μπουκάλι νερό.

Η συναυλία άρχισε λίγη ώρα αφότου έδυσε ο ήλιος, κάνοντας το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τελείωσε περίπου δύο ώρες αργότερα με εντυπωσιακά βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα στο ΟΑΚΑ, θυμίζοντας εξάλλου και τον τίτλο της περιοδείας «A Sky Full of Stars», «Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια».

Με την ευκαιρία, διαβάστε επίσης: Οι παγκόσμιοι superstars της ηλεκτρονικής μουσικής Mathame στο Θέατρο Λυκαβηττού (VIDEO)

Η κορυφαία συναυλία του καλοκαιριού - 60.000 άτομα στο ΟΑΚΑ για τους Coldplay

Το σόου ήταν μαγευτικό, καθιστώντας το μεγαλύτερο συναυλιακό event της χρονιάς!

Χωρίς αμφιβολία, οι Coldplay ξεσήκωσαν και ξετρέλαναν το κοινό, το οποίο «απαντούσε» με ιαχές ενθουσιασμού και χειροκροτήματα. Ιδιάιτερη μεία να γίνει και στα χιλιάδες βραχιολάκια LED που είχαν μοιράσει οι οργανωτές στο κοινό, τα οποία αναβόσβηβαν ακολουθώντας τον ρυθμό των τραγουδιών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Τάιλερ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης χόρεψαν στους ρυθμούς των Coldplay

Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, ανάμεσα σε χιλιάδες ανθρώπους που γέμισαν τον χώρο, για μια από τις top συναυλίες της χρονιάς στην Αθήνα.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την διεξαγωγή της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, μετά τα προβλήματα στατικότητας που εντοπίστηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα, τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα οποία είχαν οδηγήσει στο κλείσιμό του.

Να μην παραλείψουμε να πούμε ότι ο τραγουδιστής μίλησε επίσης και στα ελληνικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο κοινό για την υποδοχή!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε! Είμαστε ευγνώμονες»

Η κίνηση του Μάρτιν που συγκίνησε το ΟΑΚΑ

Ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν προχώρησε σε μία κίνηση που συγκίνησε το πλήθος που μαζεύτηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ για να θαυμάσει από κοντά το συγκρότημα.

Σε μία κίνηση που συγκίνησε το ΟΑΚΑ προέβη ο frontman των Coldplay, Κρις Μάρτιν ο οποίος ανέβασε στη σκηνή δύο κορίτσια από το κοινό και τραγούδησε “μόνο” και μαζί με εκείνες.

Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν κάλεσε στη σκηνή την Έλενα και την Άντρια, δύο αδελφές που κρατούσαν ένα πλακάτ το οποίο έγραφε πως η μουσική των Colpdlay κάνει τη ζωή τους καλύτερη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Έλενα βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο και πήγε στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει το συγκρότημα που λατρεύει.

Όταν οι κοπέλες ανέβηκαν στη σκηνή, ο Μάρτιν τούς είπε “για το επόμενο τραγούδι εσείς οι δύο θα είστε το κοινό μου” και “αντιπροσωπεύετε όλο το κοινό”. Αμέσως μετά τραγούδησαν μαζί το “Εveryday Life”.

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share