Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν και στο Release Athens ο αιώνιος έφηβος Βασίλης μας που λατρέψαμε

Ένα σόου-εμπειρία ζωής από την πιο ροκ μορφή όλων των εποχών που ζήσαμε στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

1 Ιουλίου 2024 12:01
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν και στο Release Athens ο αιώνιος έφηβος Βασίλης μας που λατρέψαμε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα είναι ο αιώνιος έφηβος που έχουμε λατρέψει. Ο ορισμός της ροκ προσωπικότητας, ένας σόουμαν από τους ελάχιστους που έχουν απομείνει στην Ελλάδα, με μια επικοινωνία μοναδική με το κοινό του. Αυτός είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και στο Release Athens για ακόμη μια φορά πρόσφερε μια εμπειρία μοναδική.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης προσκάλεσε το κοινό του σε άλλο ένα δικό του, ξεχωριστό πάρτι, όπου όλοι θυμηθήκαμε τα τραγούδια του, που έγραψαν ιστορία. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, από την αρχή μέχρι το τέλος, είχε την ίδια ενέργεια, δικαιώνοντας απόλυτα το προσωνύμιό του και βάζοντας «φωτιά» στη σκηνή και στο stage, με αποτέλεσμα φυσικά κανείς να μη θέλει να φύγει.

Τα καπνογόνα στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Release Athens

Εμείς ήμασταν και... λίγο παραπάνω προνομιούχοι, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο Βασίλη όλων των φίλων της μουσικής, και δη της ροκ, από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr στυ συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Μάλιστα, όση ώρα περιμέναμε να ξεκινήσει η συναυλία περιηγηθήκαμε στην ιστοσελίδα και ανακαλύψαμε ότι πλέον όλα τα παιχνίδια αριθμών του ΟΠΑΠ (ΚΙΝΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, SUPER 3 και ΠΡΟΤΟ) υπάρχουν διαθέσιμα και online! Το opaponline.gr αποτελεί χορηγό του Release Athens Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Γι’αυτό και όσοι επιθυμούν να ζήσουν μια αντίστοιχη VIP εμπειρία με τη δική μας μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα και να διεκδικήσουν, με δωρεάν συμμετοχή, διπλά εισιτήρια για τις επόμενες συναυλίες του φεστιβάλ!

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Η θέα από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Το να περιγράφεις τα όσα έχεις ζήσει σε μια συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου είναι περιττά. Ενδεχομένως έχουμε ήδη πει αρκετά στις προηγούμενες παραγράφους για τη μοναδικότητα των δικών του μοναδικών παραστάσεων. Ένα σόου, που πρέπει να δει κάποιος έστω και μια φορά στη ζωή του, αλλιώς... πλήρης δεν μπορεί να νιώθει.

Τι να θυμηθούμε πρώτα; Το «Πριν το τέλος»; Το «Βράδυ Σαββάτου»; Το «Ένα καράβι»; Τα «Χαιρετίσματα» στην εξουσία; Το «Να κοιμωθούμε αγκαλιά»; Τον Μαύρο Γάτο»; Θέλετε να συνεχίσουμε τη λίστα; Ενδεχομένως, μάλιστα, δε θα έπρεπε να σταθούμε εκεί.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υποκλίνεται στον κόσμο στο Release Athens
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Release Athens

Ίσως θα έπρεπε να παρατηρήσουμε και το γεγονός του πόσοι άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών βρέθηκαν στο Release Athens για αυτή την εμπειρία, από μεγαλύτερους και... νοσταλγούς των τραγουδιών του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, μέχρι και άτομα νεότερης ηλικίας, που απολάμβαναν τους μοναδικούς στίχους του τελευταίου ρομαντικού των καλλιτεχνών.

Ο ξέφρενος χορός στη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο VIP μπαλκόνι
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Αυτό από μόνο του είναι ένα δείγμα της διαχρονικότητας και της μεταδοτικότητας του ιστορικού τραγουδιστή, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και στο πάνθεον της ελληνικής μουσικής σκηνής, ως ο δικός μας Βασίλης. Ο άνθρωπος, που γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν, πώς να μας κάνει να νιώθουμε και να είμαστε όλοι ένα, κάτω από τους ήχους του.

Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr
Το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr

Εμείς ένα πράγμα θέλουμε να του ζητήσουμε: Να συνεχίσουμε κι άλλο μαζί, αγκαλιά, να τους ξεχάσουμε όλους εδώ!

 

Μουσική

Ροή ειδήσεων

Share