Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Τσακώνονται ποια θα την πρωτοπάρει: Η πιο hot τσάντα της σεζόν βρίσκεται στα ράφια του ZARA

Ουρές στα καταστήματα

21 Ιουνίου 2024 10:39
Τσακώνονται ποια θα την πρωτοπάρει: Η πιο hot τσάντα της σεζόν βρίσκεται στα ράφια του ZARA
Από Τζωρτζίνα Σένκα

Τη στιγμή που το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά, όλη η προσοχή μας βρίσκεται στα κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Εκτός από τα ρούχα κυρίαρχο ρόλο έχουν και τα αξεσουάρ και ιδίως οι τσάντες. Με την ευκαιρία δείτε Σε τιμή που σοκάρουν: Τα 5 must have κομμάτια από ZARA για το καλοκαίρι

Όσο ωραίο και κομψό είναι ένα look δεν παύει να χρειάζεται μια τσάντα για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δυσκολευόμαστε να καταλήξουμε στη σωστή επιλογή για να ταιριάζει με πολλά ρούχα και διαφορετικά στυλ. Πέρα από τη μαύρη all day τσάντα που σίγουρα κάθε γυναίκα πρέπει να διαθέτει, σημαντική «επένδυση» για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι μια χρυσή μίνι τσάντα. Το ZARA έφερε το απόλυτο κομμάτι που θα σε συνοδεύει χειμώνα - καλοκαίρι σε κάθε σου εμφάνιση.

Πρόκειται για μία τσάντα χρυσή χιαστί που θυμίζει φάκελο αλλά δεν είναι. Μπορείς πολύ εύκολα να τη συνδυάσεις με φόρεμα σε οποιοδήποτε χρώμα χωρίς κανένα περιορισμό. Με τζιν και ένα απλό white tank top για να δείχνεις απλή αλλά σικάτη ή ακόμα, ταίριαξε την με ένα all black look προσθέτοντας χρυσές λεπτομέρειες όπως τη τσάντα, τα αξεσουάρ και γιατί όχι και χρυσά πέδιλα. Το μακιγιάζ σου να είναι φυσικό και καλοκαιρινό. Άλλωστε το απλό είναι πάντα το πιο εκθαμβωτικό!!

ΤΣΑΝΤΑ ΧΙΑΣΤΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙ

Χρυσή τσάντα zara

Θα τη βρείτε εδώ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share