Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Πνίγηκαν τα ZARA: Το trend που έκανε το γυναικείο πληθυσμό να «σαλπάρει» στα καταστήματα

Τρέξε να προλάβεις

2 Ιουλίου 2024 11:24
Πνίγηκαν τα ZARA: Το trend που έκανε το γυναικείο πληθυσμό να «σαλπάρει» στα καταστήματα
Από Τζωρτζίνα Σένκα

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι δεν φοράμε γιλέκο; Γιατί όποιος το είπε δεν έχει δει αυτό το άψογο κομμάτι από τη εκπτωτική συλλογή του ZARA.

Με την ευκαιρία δείτε Καλοκαίρι χωρίς ZARA δε γίνεται: Αυτό είναι το must have σετ της σεζόν - Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ

Θα σε συνοδεύσει τις καυτές μέρες του καλοκαιριού αλλά και στις κλασάτες βραδινές εξόδους σου. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι με σούρες και τούλι που αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει την υπέροχη μέση σου.

Είναι γνωστό πως το κοντό γιλέκο πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίς καμία αμφισβήτηση. Συνδυάζεται πανεύκολα με τζιν, με παντελόνι σε άλφα γραμμή ακόμα και με φούστα. Οι λεπτομέρειες με τη σούρα αλλά και το κεντημένο τούλι στο τελείωμα του δίνουν μία έξτρα πινελιά φινέτσας, χωρίς καμία ωστόσο υπερβολή. Το χρώμα του λευκό για να αναδείξεις ακόμα καλύτερα το μαύρισμα σου. Μην ξεχάσεις να συνδυάσεις το υπέροχο γιλέκο με χρυσά αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί το look σου ενώ από αυτό δεν γίνεται να λείπει το χρώμα. Επέλεξε αν θες να είναι στη τσάντα η στα παπούτσια. Πάντως είναι άκρως σημαντικό να σου κάνει παρέα οπού και αν επιλέξεις να πας.

ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΣΟΥΡΕΣ

Γιλέκο με σούρες

Θα το βρείτε εδώ

 

Shopping

Ροή ειδήσεων

Share