Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Βόλος: Γυναίκα πήγε τουαλέτα και κατέληξε στο νοσοκομείο - Δράστης...μια σπασμένη λεκάνη τουαλέτας!

Καλά λένε κάποιοι να μην πας τουαλέτα έξω

21 Μαρτίου 2024 14:51
Βόλος: Γυναίκα πήγε τουαλέτα και κατέληξε στο νοσοκομείο - Δράστης...μια σπασμένη λεκάνη τουαλέτας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο αλλά αληθινό. Μία γυναίκα κίνησε για Λάρισα, αλλά βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Πουρί «βράχος» στην λεκάνη: Τα 2 δραστικά κόλπα που θα κάνουν τη βρωμιά παρελθόν

Ειδικότερα, λίγο πριν την αναχώρηση του λεωφορείου που θα την πήγαινε στον προορισμό της, πήγε στην τουαλέτα του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Τραυματίστηκε, όταν έσπασε η λεκάνη της τουαλέτας, η οποία έγινε θρύψαλα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Βόλου.

Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν αφού ακούγεται όντως απίστευτο.

Το θέμα συζητήθηκε στο κεντρικό δελτίο του Star.

Έσπασε λεκάνη δημόσιας τουαλέτας

Πρωτοπόρος ο Σπύρος Σούλης: Το απόλυτο κόλπο για αστραφτερή λεκάνη σε χρόνο «μηδέν»

Ο Σπύρος Σούλης πολλές φορές μας βρίσκει λύσεις στα θέματα του σπιτιού, μοιράζοντας τις δικές του «βόμβες» καθαριότητας. Αυτή τη φορά αποκάλυψε το κόλπο για αστραφτερή λεκάνη σε χρόνο «μηδέν».

Ο ίδιος μοιράστηκε μια πανεύκολη συνταγή για να φτιάξετε μόνοι αυτές τις εκπληκτικές ταμπλέτες για να καθαρίζετε και να απολυμαίνετε εύκολα και γρήγορα την τουαλέτα σας. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να πείτε αντίο σε μούχλα και υγρασία

Θα χρειαστείτε

1 φλ. μαγειρική σόδα
1/4 φλ. κιτρικό οξύ (θα το βρείτε σε μαγαζί με μπαχαρικά)
1 κ.σ. υγρό απορρυπαντικό πιάτων
1 παγοθήκη
1 άδειο βαζάκι

Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά μέσα σε ένα μπολ και στη συνέχεια τοποθετήστε το μείγμα στις παγοθήκες. Στη συνέχεια αφήστε το μείγμα να σταθεροποιηθεί καλά 4-5 ώρες και μετά αφαιρέστε τις ταμπλέτες από τις παγοθήκες.

Για να καθαρίσετε την τουαλέτα και να διώξετε τις δυσάρεστες οσμές ρίξτε μέσα στην τουαλέτα μια ταμπλέτα. Αμέσως η ταμπλέτα θα αρχίσει να αφρίζει και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Σημαίνει πως λειτουργεί σωστά και καθαρίζει την τουαλέτα σας. Μόλις η ταμπλέτα λιώσει τελείως και αφού περάσουν λίγα λεπτά μπορείτε να τραβήξετε το καζανάκι. Αυτό ήταν! Η τουαλέτα σας τώρα είναι καθαρή και χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Tip: Για ολοκληρωμένη καθαριότητα μόλις η ταμπλέτα λιώσει χρησιμοποιήστε το πιγκάλ για να τρίψετε και τα γύρω τοιχώματα της τουαλέτας σας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share