Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Μπήκε να κάνει ντουζ και είδε μπροστά του ένα τεράστιο φίδι που κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου

Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά

20 Ιουνίου 2024 14:41
Μπήκε να κάνει ντουζ και είδε μπροστά του ένα τεράστιο φίδι που κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ένας κάτοικος του Κουίνσλαντ, στην Αυστραλία, βίωσε ένα εντυπωσιακό και τρομακτικό γεγονός όταν ανακάλυψε έναν πύθωνα 2 μέτρων στο μπάνιο του, ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα. Η ήρεμη στιγμή του διακόπηκε απότομα από την αναπάντεχη εμφάνιση του επικίνδυνου ερπετού.

Πύθωνας δύο μέτρων κρυβόταν πίσω από την κουρτίνα

Με ένα φίδι μήκους περίπου δύο μέτρων, το οποίο έδειχνε άνετο σε ένα αναπάντεχο περιβάλλον, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού επικοινώνησε αμέσως με τον Anthony Jackson από την Hudson Snake Catching για βοήθεια. Ο Jackson έφτασε γρήγορα στην ιδιοκτησία του στο Όξενφορντ για να αντιμετωπίσει την δύσκολη αυτή κατάσταση με το φίδι.

Δείτε επίσης: Πύθωνας 5 μέτρων καταβρόχθισε γυναίκα στην Ινδονησία - Σοκαριστικές και σκληρές εικόνες (video)

Ο Jackson, που πριν ένα χρόνο άφησε την καριέρα του στη φωτογραφία άγριας φύσης για την αλίευση φιδιών, έφτασε γρήγορα στο περιστατικό, μόλις εννέα λεπτά μετά την έκκληση για βοήθεια. Με την απαραίτητη εμπειρία και προσοχή, πλησίασε τον πύθωνα και τον απομάκρυνε με ασφάλεια από το μπάνιο.

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Αν και το φίδι ήταν μεγάλο, ο Jackson κατάφερε να βγάλει το ερπετό από τη θέση του σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά, ο πύθωνας αντέδρασε επιθετικά, ίσως νομίζοντας ότι είχε βρει κάποιο θήραμα. Ο Jackson κατάφερε να τον ασφαλίσει γρήγορα με έναν γάντζο και να τον τοποθετήσει σε μια μαξιλαροθήκη πριν τον αφήσει ελεύθερο στη φύση.

Το φίδι που είσβαλε στο μπάνιο φαίνεται ότι βρέθηκε εκεί λόγω των πρόσφατων εργασιών αφαίρεσης δέντρων στην περιοχή. Η αναστάτωση που προκάλεσε η αφαίρεση των δέντρων στο πίσω μέρος του σπιτιού φαίνεται ότι οδήγησε το φίδι να ψάξει καταφύγιο. Κατά τη διασχίση δρόμων και την ανάβαση τοίχων, κατάφερε να βρει τον δρόμο του σε ένα δέντρο με προεξέχοντα κλαδιά που οδήγησαν στην οροφή του σπιτιού. Ο πύθωνας εν τέλει βρήκε τη ζεστασιά που έψαχνε μέσω της θερμικής λάμπας στο μπάνιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share