Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Έπαθαν συγκοπή και οι πιο σκληροί: Πύθωνας καταπίνει ολόκληρο ένα ελάφι (video)

Η φύση δεν έχει περιορισμούς...

21 Ιουνίου 2024 10:23
Έπαθαν συγκοπή και οι πιο σκληροί: Πύθωνας καταπίνει ολόκληρο ένα ελάφι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι πως ένα βίντεο σαν αυτό που θα δείτε παρακάτω μπορεί εύκολα να «στοιχειώσει» τα όνειρα σας και να ανακατέψει το στομάχι σας... Πρόκειται για μια συνδειδητοποίηση ότι η άγρια φύση δεν έχει φραγμούς και ο κανόνας του ισχυρότερου είναι και αυτός που επικρατεί!

Δείτε επίσης: Πύθωνας 5 μέτρων καταβρόχθισε γυναίκα στην Ινδονησία - Σοκαριστικές και σκληρές εικόνες (video)

Το βίντεο αυτό που έγινε Viral, στην πλατφόρμα του YouTube, δείχνει τα 15 λέπτα εφιάλτη που έζησε ένα ελάφι εξαιτίας ενός πύθωνα.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει έναν ινδικό πύθωνα να τυλίγει ένα ζωντανό ελάφι σάμπαρ πριν ανοίξει τα τεράστια σαγόνια του και καταπιεί ολόκληρο το καημένο ζώο.

Τραβήχτηκε σε ένα εθνικό πάρκο της Σρι Λάνκαν και δημοσιεύτηκε από έναν Youtuber που ονομάζεται WildWatcher60.

Ξεκινά με τον πύθωνα να τυλίγει το μυώδες σώμα του γύρω από το λαιμό του ελαφιού που λαχανιάζει. Αφού το ελάφι πεθάνει, το ερπετό σφίγγει το σαγόνι του νεκρού ζώου και το καταπίνει λίγο λίγο.

Ενώ ένα ελάφι σαμπάρ μπορεί να φαίνεται απίθανος στόχος για ένα φίδι, στην πραγματικότητα είναι αρκετά συνηθισμένο για τους πύθωνες να κυνηγούν ελάφια.

Είναι μερικά από τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο, που μερικές φορές φτάνουν σε βάρος τα 200 κιλά ή και περισσότερο και φτάνουν σε μήκος σχεδόν τα 20 πόδια.

Αλλά δεν είναι μόνο το μέγεθος που κάνει τον πύθωνα κορυφαίο θηρευτή.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι (UC), οι πύθωνες έχουν αναπτύξει έναν μοναδικό τύπο ελαστικού δέρματος μεταξύ των κάτω γνάθων τους που τους επιτρέπει να καταπίνουν πλάσματα έξι φορές μεγαλύτερα από τη λεία που συνήθως καταναλώνουν φίδια παρόμοιου μεγέθους.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share