Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Να μη σου τύχει: Γυναίκα βρήκε φίδι σε πακέτο της Amazon - Μαζί με το Xbox παρέλαβε και μια κόμπρα

Σοκ!

24 Ιουνίου 2024 20:02
Να μη σου τύχει: Γυναίκα βρήκε φίδι σε πακέτο της Amazon - Μαζί με το Xbox παρέλαβε και μια κόμπρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πραγματικό τρόμο ένιωσε μια πελάτισσα της Amazon βρήκε φίδι μέσα στην συσκευασία με το νέο της χειριστήριο Xbox, που είχε παραγγείλει.

Το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Μπανγκαλόρ, στο κρατίδιο Καρνατάκα, στη νότια Ινδία.

Δείτε επίσης: Ανακοπή καρδιάς εχθές: Φίδι καταπίνει ολόκληρο έναν αλιγάτορα - Η στιγμή που τον βγάζουν από το σώμα του (video)

Δημοσιεύοντας το βίντεο με το φίδι, το οποίο αναγνωρίστηκε ως μια εξαιρετικά δηλητηριώδης Spectacled Cobra, η άτυχη πελάτισσα, μια μηχανικός λογισμικού με το όνομα Tanvi, δήλωσε΅: «Παρήγγειλα ένα χειριστήριο Xbox από το Amazon και έλαβα δωρεάν ένα φίδι μαζί του!».

Το βίντεο, το οποίο έγινε viral και έχει προβληθεί 14.000 φορές, δείχνει το πακέτο της Amazon, τοποθετημένο σε έναν κουβά, με το μικρό φίδι να έχει μπλεχτεί σε μαύρη ταινία.

Τι δήλωσε η γυναίκα

Σε ανάρτηση στο Reddit, στην οποία επέκρινε την Amazon για το “κενό ασφαλείας” τόσο για την ίδια όσο και για τον διανομέα, ο οποίος παρέδωσε απευθείας το πακέτο σε εκείνη και τον σύντροφό της, έγραψε: Παραγγείλαμε ένα χειριστήριο Xbox πριν από 2 ημέρες από το Amazon και λάβαμε ένα ζωντανό φίδι στο πακέτο.

«Το πακέτο μας παραδόθηκε απευθείας από τον συνεργάτη παράδοσης (δεν το άφησε έξω). Μένουμε στην οδό Sarjapur Road και καταγράψαμε όλο το περιστατικό με κάμερα, καθώς και με αυτόπτες μάρτυρες.

Το φίδι έχει αναγνωριστεί ως πιθανή Κόμπρα Naja Naja, ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες είδος φιδιού που είναι ενδημικό στην Καρνατάκα. Ευτυχώς για το ζευγάρι, το φίδι κόλλησε στην ταινία συσκευασίας και δεν μπόρεσε να βγει από το κουτί ή να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκαε να τοποθετήσει το κουτί μέσα σε έναν κόκκινο κουβά και “να χειριστεί την κατάσταση μόνο του, μέσα στην νύχτα”, ενώ η ομάδα υποστήριξης πελατών της Amazon τους είχε βάλει σε αναμονή για “πάνω από δύο ώρες”.

Η Tanvi έγραψε: «Λάβαμε πλήρη επιστροφή χρημάτων, αλλά τι παίρνουμε για το ρίσκο της ζωής μας εδώ, με ένα εξαιρετικά δηλητηριώδες φίδι; ‘Πρόκειται ξεκάθαρα για παραβίαση της ασφάλειας που προκλήθηκε αποκλειστικά από την αμέλεια της Amazon και την κακή υγιεινή και εποπτεία της μεταφοράς/αποθήκευσης. Πού είναι η ευθύνη για ένα τόσο σοβαρό σφάλμα στην ασφάλεια;»

Η Tanvi δήλωσε ότι ζητά νομική συμβουλή για την αποζημίωση για το περιστατικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share