Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Κόκκινο ποτάμι» ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας: Ξεκίνησαν για την OPAP Arena οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (video-photos)

Δίπλα στην ομάδα τους ενόψει του μεγάλου τελικού

29 Μαΐου 2024 18:51
«Κόκκινο ποτάμι» ξεχύθηκε στους δρόμους της Αθήνας: Ξεκίνησαν για την OPAP Arena οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού (video-photos)
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα (29/5, 22:00).

Έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έτσι ώστε η προσέλευση των φιλάθλων να γίνει ομαλά και να μην υπάρξουν επεισόδια. Λίγο νωρίτερα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσήγαγαν άτομο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μαχαίρι, κοντά στην OPAP Arena. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για 48χρονο ο οποίος έφερε πάνω του κονκάρδα κατά της ομάδας του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα αντικείμενα που απαγορεύονται

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη, υπήρχε και σημείο στο οποίο αναφερόταν στη διαδικασία η οποία ακολουθείται σε περίπτωση που κάποιος φέρει απαγορευμένο αντικείμενο.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφερόταν:

«Οι φίλαθλοι με την άφιξή τους στο γήπεδο θα κατευθύνονται στα ανάλογα σημεία πρόσβασης θεατών ενώ θα κληθούν εκ νέου να επιδείξουν το εισιτήριό και την ταυτότητά τους και θα υποβάλλονται σε σωματικό έλεγχο. Στα εισιτήρια που έχουν λάβει μέσω της εφαρμογής της UEFA υπάρχουν όλοι οι σχετικοί όροι καθώς και τα αντικείμενα που απαγορεύεται να έχουν στην κατοχή τους οι φίλαθλοι. Σε περίπτωση που κατά τον έλεγχο βρεθεί να κατέχουν οποιοδήποτε απαγορευμένο αντικείμενο, θα απομακρύνονται από τον χώρο και θα προσάγονται σε αστυνομική υπηρεσία.»

Ξεκίνησε η μετακίνηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού

Από το πρωί της Τετάρτης το ΣΕΦ είχε πλημμυρίσει από φίλους του Ολυμπιακού, καθώς σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., στις 18:00 θα ξεκινούσε η μετακίνησή τους προς την OPAP Arena, όπως και έγινε. Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο τελευταίος συρμός από το Φάληρο προς τον Περισσό με φιλάθλους θα αναχωρήσει στις 20:45.

Ξεκίνησαν για την OPAP Arena οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ξεκίνησαν για την OPAP Arena οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share