Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται να φέρει πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ

Πολύ κοντά σε συμφωνία - Ποιο θα είναι το συμβόλαιό του

4 Ιουνίου 2024 14:51
Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται να φέρει πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ
KLODIAN LATO / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος να φέρει πίσω τον Τάιλερ Ντόρσεϊ μοιάζει να είναι ο Ολυμπιακός, με ισραηλινά δημοσιεύματα να φέρνουν κοντά στους νταμπλούχους Ελλάδας τον ομογενή γκαρντ.

Τάιλερ... η επιστροφή στο λιμάνι

Σύμφωνα με τον Ισραηλινό ρεπόρτερ, Αρέλ Γκίνσμπερ, ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πλέον είναι πολύ πιθανό να φορέσει και πάλι την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Ο 28χρονος με ελληνικό διαβατήριο σούτινγκ γκαρντ μένει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, με την οποία είχε φέτος 8,7 πόντους, 1,8 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 7,5 στην αξιολόγηση σε 18:36 κατά μέσο όρο και συνολικά σε 38 εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα, ενώ είχε αντιμετωπίσει τους «ερυθρολεύκους» στο μικρό τελικό.

Για «τελειωμένη δουλειά» κάνει λόγω στο X to Euroleague News, το οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο Τάιλερ Ντόρσει επιστρέφει στο λιμάνι και είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα υπογράφοντας ένα συμβόλαιο 1+1 χρόνων, που θα του αποφέρει 1,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει πριν απο μερικές ημέρες απο Τούρκικα μέσα ενημέρωσης, έκαναν λόγο για κλειστό διετές συμβόλαιο, κάτι που φαίνεται τελικά να μην ισχύει!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ξεκινήσει τους τελικούς του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό όμως κινούνται απο τώρα για την επόμενη σεζόν, με τον πρώτο στόχο των ερυθρολεύκων να είναι ο ομογενής γκαρντ!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share