Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Πάρης Δερμάνης

Άφησε την τελευταία του πνοή ο επί χρόνια φροντιστής του «τριφυλλιού»

8 Ιουνίου 2024 10:48
Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Πάρης Δερμάνης
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στον Παναθηναϊκό, καθώς ο επί χρόνια φροντιστής του τμήματος μπάσκετ, Πάρης Δερμάνης, έχασε τη μάχη που έδινε κι έφυγε από τη ζωή, «βυθίζοντας» στη θλίψη όλο τον «πράσινο» οργανισμό, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα όσα συμβαίνουν στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο «αιώνιος» φροντιστής του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που είχε αναδειχθεί σε μεγάλη μορφή της «πράσινης» οικογένειας, προσφέροντας και στην Εθνική τις υπηρεσίες του, δεν τα κατάφερε μετά από μάχη 40 ημερών και, δυστυχώς, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών.

Έχασε τη μάχη που έδινε για 40 ημέρες

Ο Πάρης Δερμάνης, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (1 Μαϊου) είχε υποστεί ανακοπή, τη προηγούμενη μέρα από το που ο Game 4 του Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα Playoffs της Euroleague και από τότε νοσηλευόταν.

Αρχικά σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Σερβίας, πριν την μεταφορά του στην Αθήνα, όπου τελικά κατέληξε το πρωί του Σαββάτου (8/6). Τις προηγούμενες ημέρες, όπως είχε αναφερθεί, είχαν υπάρξει θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, όμως δυστυχώς σύντομα επιδεινώθηκε ξανά, χωρίς να καταφέρει να επανέλθει.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του Πάρη Δερμάνη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (8/6) σε ηλικία 60 ετών. Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια… Καλό ταξίδι Πάρη μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share