Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Σάσα Βεζένκοφ: Η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού τον φέρνει πιο κοντά στο ΟΑΚΑ

Οι εξελίξεις στο NBA τον φέρνουν πιο κοντά στην Ευρώπη αλλά στο... απέναντι στρατόπεδο!

28 Ιουνίου 2024 08:27
Σάσα Βεζένκοφ: Η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού τον φέρνει πιο κοντά στο ΟΑΚΑ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά από ένα χρόνο εμπειρίας στο NBA με τους Σακραμέντο Κινγκς, φαίνεται πως ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη. Ο διεθνής άσος, που αναδείχθηκε MVP της Ευρωλίγκας το 2023, αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο να εδραιωθεί στο NBA, παρά το εγγυημένο συμβόλαιο του με τους Κινγκς.

Η πρόσφατη ανταλλαγή του στους Τορόντο Ράπτορς φάνηκε να είναι η αφορμή για την οριστική απόφασή του να επιστρέψει στην Euroleague. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταθέσει μια μυθική πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να εντάξει τον Βεζένκοφ στο ρόστερ του. Αυτή η πρόταση είναι μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και δείχνει την επιθυμία των «πρασίνων» να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πριν λίγα 24ωρα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει να παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης, και η προσθήκη του Βεζένκοφ θα είναι καθοριστική για την επίτευξη αυτού του στόχου. Αν τελικά ο Βεζένκοφ ακολουθήσει το παράδειγμα του Κώστα Σλούκα, τότε θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μεταγραφή των τελευταίων ετών στην Ευρώπη και για ένα ρόστερ που θα είναι το πληρέστερο στην ιστορία της ομάδας.

Πηγή: novasports.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share