Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Αυτή είναι η αδερφή του Karl Lagerfeld και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που νομίζεις! (PHOTO)

22 Ιανουαρίου 2015
Αυτή είναι η αδερφή του Karl Lagerfeld και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που νομίζεις! (PHOTO)

Ο ίδιος αρνείται πως έχει οικογένεια...

Ωστόσο κάποια στιγμή ανέφερε πως έχει μία αδερφή, που ονομάζεται Christiane Johnson! Ο διάσημος σχεδιαστής παραδέχτηκε την συγγένειά του, η οποία δεν έχει καμία σχέση με ο,τι πιθανώς νομίζατε οτι θα δείτε.

Διαβάστε επίσης: Πες τα χρυσόστομη! Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη που άναψε «φωτιές»!

Οι δύο τους μεγάλωσαν στην Γερμανία. Η Christiane την οποία βρήκε γνωστό μέσο, ανέφερε ιστορίες από την παιδική τους ηλικία και θυμήθηκε τον αδερφό της να προτιμά την ζωγραφική από το παιχνίδι με τα άλλα παιδιά, Όπως διαπίστωσε και το athensmagazine.gr ο Lagerfeld ήταν από τότε καλλιτεχνική φύση.

Το 1955 κέρδισε διαγωνισμό, ενώ περιόριζε συνεχώς τις επισκέψεις του στην Γερμανία, όσο μεγάλωνε η φήμη του στο Παρίσι. Πλέον έχει γίνει γιαγιά και τα εγγόνια της όπως φαίνεται θέλουν πολύ να γνωρίσουν τον αδερφό της. Οι δυο τους κρατούν επαφές, παρότι έχουν να βρεθούν από την δεκαετία του 70.Η Christiane φροντίζει να κρατά αποκόμματα από περιοδικά με την δουλειά του, τα οποία τα συνδυάζει με τα γράμματα που ανταλλάζαν.

Η ίδια παρότι υπάρχει τόση απόσταση δεν φαίνεται να νιώθει πικρία με αυτήν τη σχέση. Δείτε την αδερφή του στο athensmagazine.gr

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share