Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Συνδρομητής του Netflix αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συναντήσει σε σειρά: Το ψυχολογικό θρίλερ που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του (video)

Η σειρά, που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Sarah Pinborough που δημοσιεύτηκε το 2017, έχει αφήσει σημαντικό αντίκτυπο στο κοινό

19 Ιουνίου 2024 12:50
Συνδρομητής του Netflix αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συναντήσει σε σειρά: Το ψυχολογικό θρίλερ που τον έκανε να χάσει τον ύπνο του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τηλεθεατές του Netflix κατέφυγαν πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστούν τις πιο εντυπωσιακές ανατροπές που συνάντησαν ποτέ σε τηλεοπτικές σειρές και μια σειρά, συγκεκριμένα, φαίνεται να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες. Η συζήτηση ξεκίνησε στο X όταν ένας χρήστης έθεσε το ερώτημα: «Ποια είναι η ταινία που είχε το μεγαλύτερο plot twist και ακόμα σας τρελαίνει το μυαλό και μόνο που το σκέφτεστε;».

Ενώ υπάρχουν αμέτρητες ταινίες και σειρές με ανατροπές που ξεπερνούν το μυαλό, μια σειρά του Netflix από το 2021 έχει επανειλημμένα επισημανθεί από τους θεατές για την εκπληκτική και απροσδόκητη τροπή της πλοκής της. Η σειρά, που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Sarah Pinborough που δημοσιεύτηκε το 2017, έχει αφήσει σημαντικό αντίκτυπο στο κοινό της.

Ένας τηλεθεατής παραδέχτηκε ότι «δεν μπορούσε να κοιμηθεί για μια εβδομάδα» μετά την παρακολούθηση της συγκεκριμένης σειράς, υπογραμμίζοντας την έντονη και ανησυχητική φύση της πλοκής της. Η εν λόγω σειρά είναι το «Behind Her Eyes», το οποίο ακολουθεί την ιστορία μιας ανύπαντρης μητέρας που μπλέκεται σε έναν ιστό από διεστραμμένα παιχνίδια μυαλού.

Στο «Behind Her Eyes» πρωταγωνιστεί η Simona Brown ως Louise, μια ανύπαντρη μητέρα που αρχίζει σχέση με το αφεντικό της, τον David, έναν ψυχίατρο που υποδύεται ο Tom Bateman. Ταυτόχρονα, γίνεται φίλη με την αινιγματική σύζυγό του, Adele, την οποία υποδύεται η Eve Hewson. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, γίνεται σαφές ότι όλα δεν είναι όπως φαίνονται στον γάμο του David και της Adele, οδηγώντας σε όλο και πιο επικίνδυνες και δυσοίωνες εξελίξεις για τη Louise.

Παρά την εντυπωσιακή πλοκή και τις έντονες αντιδράσεις των θεατών, κάποιοι σημείωσαν ότι το «Behind Her Eyes» ήταν υποτιμημένο κατά την κυκλοφορία του. Ένα άτομο σχολίασε: «Εκπλήσσομαι που πολλοί άνθρωποι δεν μίλησαν γι' αυτό όταν κυκλοφόρησε. Ήταν πραγματικά καλό».

Το «Behind Her Eyes» ξεχωρίζει ως ένα must-watch για τους οπαδούς των ψυχολογικών θρίλερ και για όσους απολαμβάνουν να αιφνιδιάζονται από περίπλοκες και απρόβλεπτες ανατροπές της πλοκής.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share