Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Με περιουσία πάνω από 205 δις: Πήγε Σπέτσες ντυμένος έτσι, τον πέρασαν για άλλον και έκρυβε στη θαλαμηγό του τις Καρντάσιαν (video)

Ο λόγος για τον...

27 Ιουνίου 2024 20:40
Με περιουσία πάνω από 205 δις: Πήγε Σπέτσες ντυμένος έτσι, τον πέρασαν για άλλον και έκρυβε στη θαλαμηγό του τις Καρντάσιαν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για διακοπές στην Ελλάδα βρίσκονται οι διάσημες τηλεπερσόνες, Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ.

Τα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” έδειχναν την Κιμ Καρντάσιαν να ανεβαίνει σε ένα σκάφος, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και βγάζοντας τα σανδάλια της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σκάφος μετέφερε τη διάσημη τηλεπερσόνα και τους συγγενείς της σε μία υπερπολυτελή θαλαμηγό, όπου πέρασαν το βράδυ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η θαλαμηγός ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος, ο οποίος επίσης βρίσκεται στο νησί με τη σύντροφό του, Λόρεν Σάντσεζ.

Όλοι μαζί δείπνησαν σε εστιατόριο, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο Μπαντ Μπάνεϊ, ο Πορτορικανός ράπερ, που είναι πρώην σύντροφος της Κένταλ Καρντάσιαν, με τις φήμες να θέλουν το ζευγάρι να είναι ξανά μαζί.

Ο φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το εστιατόριο, ενώ υπήρξε και μία φωτογραφία όπου τρώνε χωρίς να βρίσκεται κανένας άλλος στον χώρο εστίασης. Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα αναρωτήθηκε γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος πελάτης στο εστιατόριο, με τους συνεργάτες του να του απαντούν ότι προφανώς και είχαν κλείσει όλο το μαγαζί για να φάνει μόνοι τους.

Δείτε τα βίντεο:

Ραμόνα Βλαντή: «Θέλω να εξαφανιστεί το γυμνό και το πρόστυχο από τις γυναίκες, η κατηγορία "Καρντάσιαν"» (video)

Τη δική της ευχή για τη νέα χρονιά έκανε η Ραμόνα Βλαντή, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». «Εύχομαι για το 2024 να εξαφανιστεί η κατηγορία των γυναικών "Κιμ Καρντάσιαν". Θέλω να εξαφανίσουμε το γυμνό και το πρόστυχο από τις γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δε θα άφηνα να με ντύσει ούτε η Βίκυ Καγιά ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Χατζηπαντελή δυσκολεύτηκε και η ίδια να κρίνει στο ριάλιτι μόδας γιατί, δεν είναι το αντικείμενό της».

Θυμηθείτε επίσης στο My Style Rocks τις μπηχτές ανάμεσα σε Ραμόνα Βλαντή και Σοφία Χατζηπαντελή - «Εγώ νόμιζα ότι έχεις χιούμορ αλλά…».

Αναφέρθηκε επίσης, στα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα που έχει ζήσει. «Θυμάμαι έντονα τα Χριστούγεννα, που κάναμε πατινάζ σε μία παγωμένη λίμνη στη Ρουμάνια και έσπασε ο πάγος», περιέγραψε.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή. «Δε μου μιλάει άνθρωπος. Δε θα ήθελα δίπλα μου έναν άντρα που φοβάται. Είμαι απλησίαστη, γιατί είμαι πάρα πολύ επιλεκτική. Γιατί να βάλω ένα βάρος σαν τον γάμο στο κεφάλι μου;», είπε κλείνοντας.

 

Stars & TV

Ροή ειδήσεων

Share