Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2025

Survivor spoiler: Η Έλενα Κρεμλίδου είναι Ο ΛΟΓΟΣ για να υποστηρίξεις τους Μαχητές στο Survivor 4!

H Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4!

19 Δεκεμβρίου 2020 21:56
Survivor spoiler: Η Έλενα Κρεμλίδου είναι Ο ΛΟΓΟΣ για να υποστηρίξεις τους Μαχητές στο Survivor 4!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ήταν λίγο πολύ γνωστό και πλέον είναι οριστικό πως η Έλενα Κρεμλίδου μπαίνει στο Survivor 4 και μάλιστα με την ομάδα των Μαχητών!

Το Athensmagazine.gr, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος από την πρώτη στιγμή θα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο και τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο και το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Το Survivor 4 ή αν προτιμάτε το Survivor 2021 αναμένεται να ξεκινήσει την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα σας γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος!

Survivor: Ποια είναι η Έλενα Κρελμίδου;

Δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις! Άπαντες την έχουν μάθει από τα βιντεάκια του Φάνη του Λαμπρόπουλου και είναι ιδιαίτερη γνωστή για τα... "Κιμ Καρντάσιαν" προσόντα της!

H Έλενα Κρεμλίδου έχει δοκιμάσει την τύχη της ως τσιρλίντερ, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, συμπαρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή και σε όλες τις παρουσίες της, κερδίζει το κοινό με τη σέξι εμφάνισή της. Μάλιστα είχε κάνει και μια άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση στο πρώτο τεύχος του ελληνικού PlayBoy, πριν από περίπου δύο χρόνια!

Η Έλενα Κρεμλίδου έχει χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ονομάζεται elena_mariposa. Στην περιγραφή του λογαριασμού της έχει γράψει: «ταπεινή αρκετά για να ξέρω ότι δεν είμαι καλύτερη από κανένα άλλο και σοφή αρκετά για να ξέρω ότι είμαι διαφορετική από τους υπόλοιπους».

Είστε έτοιμοι να την απολαύσουμε παρακάτω στο Athensmagazine.gr;

 
Share