Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Survivor All Star trailer 30/1: «Μετωπική» Γκότση και Τάκη - «Μας τρελάνατε όλους με αυτό που είδαμε...»

Μπήκε στο... στόχαστρο ένας από τους νικητές του ριάλιτι

30 Ιανουαρίου 2023 07:58
Survivor All Star trailer 30/1: «Μετωπική» Γκότση και Τάκη - «Μας τρελάνατε όλους με αυτό που είδαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star trailer: Το Survivor All Star με τις ίντριγκες να είναι ατελείωτες και μία από αυτές, μάλιστα, αφορά έναν εκ των νικητών του ριάλιτι επιβίωσης, που κανείς ίσως δε θα περίμενε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, αφού δε συνηθίζει να προκαλεί εντάσεις, με την νέα είσοδο να φέρνει... χαμό στις παραλίες.

Ο Ηλίας Γκότσης, όμως, αυτή την φορά τα βάζει με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά την τελευταία ήττα των Μαχητών, η οποία έφερε σε υποψηφιότητα τον Κρις Σταμούλη. Αφορμή αποτελούν οι κλίκες εντός της ομάδας τους, με το μισθοφόρο να του ζητά να... ηρεμήσει.

Μέσα σε όλη αυτή την ένταση, φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο τελευταίος, τόσο πριν όσο και μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας, στη διάρκεια του συμβουλίου, ρίχνει τα «βέλη» του στην μπλε ομάδα, βλέποντάς την να βρίσκεται σε σύγχυση.

Δείτε το trailer:

Survivor All Star: «Η αλήθεια πονάει Μαριαλένα μου» - Η Στέλλα ξεσκέπασε την Καρολίνα και το twitter ''δίκασε'' τη Ρουμελιώτη

H αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα από το Survivor all star φαίνεται, πως επηρέασε κάποιους θετικά και άλλους αρνητικά με βάση τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή 29/1.

Η κοπέλα έφυγε από την ψηφοφορία του κοινού κάτι, που ίδια σεβάστηκε απόλυτα. Μέσα από δηλώσεις που έκανε η Στέλλα τόλμησε να δηλώσει σε όλη την ομάδα της, πως κατά τη γνώμη της, το κοινό δεν κράτησε με αφορμή την απιστία της κοπέλας, με τον Πρίαμο. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share