Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Survivor All Star: Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος - «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

«Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά»

12 Ιουλίου 2023 20:18
Survivor All Star: Ξέσπασε ο Περικλής Κονδυλάτος - «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»
Από Ανθή Κουρεντζή

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» βρέθηκε καλεσμένος Περικλής Κονδυλάτος την Τετάρτη 12/7.

Ο γνωστός σχεδιαστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χθεσινό τελικό του Survivor All Star, αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος δεν ήθελε να παρευρεθεί στο Γαλάτσι, αλλά τον ανάγκασε η παραγωγή. Με την ευκαιρία, δείτε τα σχόλια του Twitter για την εμφάνιση του Περικλή Κονδυλάτου στον ημιτελικό.


«Ήταν μια επώδυνη για μένα εμπειρία. Και μην πει κανείς “τότε, γιατί πήγες;”. Υποχρεώθηκα να πάω, γιατί μου είπαν ότι “έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο και πρέπει να έρθεις”, δεν ήθελα να πάω. Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά, εγώ δεν ήθελα να είμαι. Εάν είχα τη δυνατότητα, δεν θα πήγαινα», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ο παίκτης που ήμουν ο λιγότερο επιθυμητός στην ομάδα μου, με έβγαλαν από την πρώτη εβδομάδα. Με έβαζαν να παίζω με τους νικητές του Survivor, με τον Σάκη και τον Στάθη και μετά μου έλεγαν ότι δεν είμαι καλός. Εγώ είμαι παίκτης ριάλιτι και το είχα πει στην παραγωγή».

Survivor All Star: «Έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο και...» - Η αποκάλυψη του αδερφού του Νίκου Μπάρτζη μετά τον τελικό (video)

Ο Νίκος Μπάρτζης μετά από έξι μήνες παραμονής στο Survivor All Star κατάφερε να φτάσει στον τελικό του παιχνιδιού μαζί με τον Σάκη Κατσούλης.

Το βράδυ της Τρίτης 12/7 το ριάλιτι επιβίωσης έριξε αυλαία με τον Σάκη Κατσούλη να κερδίζει τον τίτλο του νικητή, αφήνοντας τον Νίκο Μπάρτζη στην δεύτερη, με πολύ μικρός ποσοστό διαφοράς στην ψηφοφορία.


Το πρωί της Τετάρτης 12/7 ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη, Κωνσταντίνος Μπάρτζης μίλησε για την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» και μεταξύ άλλων, σχολίασε τα όσα συνέβησαν στον τελικό ου Survivor All Star.

«Είμαστε μια χαρά, είμαστε ικανοποιημένοι για την πορεία του Νίκου. Συγχαρητήρια και στον Σάκη που κέρδισε το έπαθλο. Να πω ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε τον Νίκο όλο αυτό τον καιρό γιατί βγήκε και πολλές φορές υποψήφιος και ο κόσμος τον στήριξε και τον έφερε ως εδώ», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μπάρτζης.

«Νιώσαμε υπερήφανοι που ο Νίκος έφτασε τόσο κοντά στο έπαθλο και μάλιστα με το μικρή διαφορά στο ποσοστό των ψήφων. Ο Νίκος είναι μια χαρά και η ζωή συνεχίζεται», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας ο αδελφός του Νίκου Μπάρτζη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share