Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 trailer 10/06: Στα χέρια μπροστά σε όλους Γκιουλέκας και Μπολέτσης - «Γιωργάκη μην νευριάζεις - Δε θα με λες έτσι...»

Η κατάσταση οξύνεται κι άλλο στο ριάλιτι!

8 Ιουνίου 2024 13:56
Survivor 2024 trailer 10/06: Στα χέρια μπροστά σε όλους Γκιουλέκας και Μπολέτσης - «Γιωργάκη μην νευριάζεις - Δε θα με λες έτσι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 trailer 10/06: Η κατάσταση στο Survivor φαίνεται πως... οξύνεται ακόμη περισσότερο, με τους παίκτες να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και να μη σταματούν την ίντριγκα, εκτός της αγωνιστικής κόντρας, που μπορεί να έχουν, για να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής.

Το μεγάλο φινάλε πλησιάζει, άλλωστε, για το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Φάνη Μπολέτση να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη ένταση και να έρχονται σχεδόν στα χέρια, όταν ο δεύτερος αποκάλεσε τον πρώτο με υποκοριστικό στο όνομά του, προκαλώντας την ενόχλησή του.

Survivor 2024 trailer 10/06: Η άγρια κόντρα Γκιουλέκα-Μπολέτση και η «μάχη» της ασυλίας

Ο Γκιουλέκας αναφέρεται στην ψυχολογική του κατάσταση, η οποία έχει φτάσει στα όρια, την ίδια ώρα που ο Μπολέτσης σχολιάζει τη στάση του έτερου παίκτη του Survivor, τονίζοντας πως διαρκώς ασχολείται μαζί του. Ο Γιώργος τον αποκαλεί εγωκεντρικό στην παρουσίαση πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ο Φάνης, για τον οποίο έγιναν γνωστές κάποιες παρασκηνιακές λεπτομέρειες, του απαντά αναλόγως, υπενθυμίζοντας το πόσο έχει κατηγορηθεί άδικα.

Στη «μάχη» της ασυλίας, λοιπόν, οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες παλεύουν στο επεισόδιο της Δευτέρας (10/6), για να αποφύγουν να χρειαστεί να ψηφίσουν στο συμβούλιο του νησιού, αλλά ένας από τους δύο θα αναγκαστεί να το κάνει, με άπαντες να αντιλαμβάνονται πως είμαστε στην τελική ευθεία.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share