Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 08/06: Το πήρε οριστικά απόφαση ο Ατζούν! Ανακοινώνεται και έρχονται αντιδράσεις λίγο πριν από την τελική φάση στο Γαλάτσι

Έτοιμος να... ταρακουνήσει το τηλεοπτικό τοπίο ο Τούρκος παραγωγός

8 Ιουνίου 2024 14:54
Survivor 2024 spoiler 08/06: Το πήρε οριστικά απόφαση ο Ατζούν! Ανακοινώνεται και έρχονται αντιδράσεις λίγο πριν από την τελική φάση στο Γαλάτσι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 08/06: Φτάσαμε αισίως στο φινάλε του Survivor. Λίγες μέρες έμειναν, επί της ουσίας, για το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης και άπαντες περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι οι τέσσερις μονομάχοι, που θα σταθούν μπροστά σε ζωντανό και τηλεοπτικό κοινό, ζητώντας το τρόπαιο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το Γαλάτσι, λοιπόν, δεν είναι πολύ μακριά μετά από μια χρονιά, όπου δεν έγιναν και λίγα. Πολλοί παίκτες αποχώρησαν μόνοι τους, μετά το πάρτι της ένωσης, αρκετοί επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας, που τους συνοδεύουν ακόμη και τώρα, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της Σταυρούλας Χρυσαειδή, που έχει υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό.

Survivor 2024 spoiler 08/06: Ο μεγάλος προβληματισμός του Ατζούν και... η σκέψη για το διάλειμμα

Η σεζόν αυτή, πάντως, ήταν αρκετά προβληματική για το Survivor. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει το κέρδος και αυτό είναι απόλυτα λογικό, κάτι που σε ένα βαθμό δεν έχει καταφέρει φέτος. Ο στόχος του 15% στην τηλεθέαση κατά μέσο όρο έχει πάει... περίπατο, ο κόσμος δείχνει να έχει κουραστεί, παρότι το ριάλιτι ακόμη αποτελεί θέμα συζήτησης, και ο Τούρκος, μαζί με την παραγωγή του, πρέπει να πάρουν ορισμένες αποφάσεις.

Η σκέψη του να κάνει το Survivor διάλειμμα τουλάχιστον ενός χρόνου είναι πολύ λογικό να γίνει και, όπως φαίνεται, προς αυτή την κατεύθυνση οδεύει το παιχνίδι. Στο παρελθόν, άλλωστε, έχει γίνει μία φορά το 2020 και, την αμέσως επόμενη σεζόν το 2021, είχε σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία, κάτι στο οποίο ποντάρει ο ίδιος ο Ατζούν.

Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, σύντομα να γίνει γνωστό από την πλευρά της παραγωγής, ότι το Survivor δε θα προβληθεί την επόμενη σεζόν και στη θέση του θα μπει κάποιο άλλο ριάλιτι, ώστε πιθανότατα στο μέλλον να επιστρέψει πιο εμφατικά, ενδεχομένως με παντελώς νέα πρόσωπα για μια νέα εποχή, όπου θα καταφέρει να κερδίσει ξανά την κορυφή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share