Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler: «Κλείδωσε» οριστικά η τελική 4άδα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον ημιτελικό

Όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

10 Ιουνίου 2024 21:34
Survivor 2024 spoiler: «Κλείδωσε» οριστικά η τελική 4άδα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τον ημιτελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler: Ολοένα και πιο κοντά στην τελική ευθεία του φετινού Survivor βρισκόμαστε πλέον και με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται έχουμε ολοένα και περισσότερα spoilers μάς έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η τελική τετράδα έχει «κλειδώσει» πια οριστικά, αφού έχει επιβεβαιωθεί και η τελευταία αποχώρηση πριν πάμε στον ημιτελικό!

Survivor 2024 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί πριν τα ημιτελικά

Οριστικό πλέον είναι και το ότι η Δώρα Νικολή θα αποχωρήσει πριν οι τελευταίοι μονομάχοι πάρουν θέση στο Άλσος Βεϊκου για την τελική μοναμαχία και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του ριάλιτι για το 2024.

Survivor 2024 spoiler: «Κλείδωσε» οριστικά η τελική 4άδα!

Έτσι η τελική 4άδα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο θα είναι:

  • Κατερίνα Δαλάκα
  • Γιώργος Γκιουλέκας
  • Φάνης Μπολέτσης
  • Ντανιελ Νούρκα

Survivor 2024 spoiler: Τελικός στην Ελλάδα με αγωνίσματα! Πού και πότε θα γίνει

Survivor 2024 spoiler: Είναι αλήθεια, η μεγάλη απόφαση πάρθηκε! Η παραγωγή του Survivor κάνει την έκπληξη της χρονιάς στο ριάλιτι και φέρνει τελικό με αγωνίσματα στην Ελλάδα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή για τη φετινή χρονιά.

Ένα σενάριο που φάνταζε απίθανο εδώ και μήνες, με τον κόσμο να περιμένει πια να δει καθέναν να μονομαχεί για τον εαυτό του, αφού αργά ή γρήγορα το παιχνίδι θα γινόταν ατομικό μέχρι οι εναπομείναντες να αποχαιρετήσουν τον Άγιο Δομίνικο και να έρθουν για το τρόπαιο στη χώρα μας.

Survivor 2024 spoiler: Πού και πότε θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

Το Athensmagazine.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πλέον πως ο τελικός θα διεξαχθεί φέτος με αυτόν τον τρόπο και ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί με τον πλέον αντικειμενικό τρόπο, αφού οι ικανότητες και αντοχές του καλύτερου θα ανταμειφθούν. Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως έχουμε μεγάλα φαβορί και αουτσάιντερ πια για το χρηματικό έπαθλο.

Πάντως, ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς τη δομή των αγωνισμάτων, αλλά και την μέρα, ώρα και τόπο που αυτά θα διεξαχθούν. Πληροφορίες για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις τις επιβεβαιώσουμε πλήρως. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε όλα τα νέα από τον Άγιο Δομίνικο, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται οριστικά πια και να μας έρχονται οι πληροφορίες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share