Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 15/06: «Γκάζωσε» για τη νίκη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο

Με το κλειδί στο χέρι!

15 Ιουνίου 2024 14:33
Survivor 2024 spoiler 15/06: «Γκάζωσε» για τη νίκη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024 spoiler 15/06: Ένα βήμα πιο κοντά είμαστε πλέον στον μεγάλο τελικό και την ολοκλήρωση του φετινού Survivor και οι παίκτες θα διεκδικήσουν ένα τεράστιο έπαθλο πριν την μάχη του χρηματικού επάθλου.

Πιο συγκεκριμένα, οι μονομάχοι που έχουν απομείνει στο ριάλιτι θα τα δώσουν όλα για όλα
ώστε να κάνουν δικό τους ένα αυτοκίνητο μέσα από διπλό αγώνα!

Έτσι, την επόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, θα δούμε τους 4 φιναλίστ να διεκδικούν το μεγαλύτερο από τα φετινά έπαθλα.

Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα, Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας είναι οι 4 φιναλίστ και αυτοί που την Κυριακή θα διαγωνιστούν με τις μητέρες τους, σε παιχνίδι ερωτήσεων και ταύτισης απαντήσεων. Όσοι παίκτες έχουν κοινή απάντηση, δηλαδή ταυτίζονται οι απαντήσεις τους με εκείνη που έδωσε η μητέρα τους, θα κατακτούν έναν πόντο που θα μεταφέρεται στο αγώνισμα της Δευτέρας.

Survivor 2024 spoiler 15/06: Αυτός αποκτά προβάδισμα για το αυτοκίνητο

Το Athensmagazine.gr έχει τις πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που έχει το μεγάλο προβάδισμα για να κατακτήσει το αυτοκίνητο και αυτός είναι ο Ντάνιελ Νούρκα. Φυσικά αυτό δεν είναι ακόμη «κλειδωμένο» και για τον οριστικό νικητή του σπουδαίου επάθλου θα σας ενημερώσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες. Μείνει συντονισμένοι!

Survivor 2024 spoiler 15/06: «Γκάζωσε» για τη νίκη! Αυτός ο παίκτης κερδίζει το αυτοκίνητο
Ντάνιελ Νούρκα

Survivor 2024 trailer 16/06: Ξεμπρόστιασμα Ντάνιελ, άγριος καυγάς με Δώρα - «Σε βλέπει ο κόσμος να κάνεις κρυφά...»

Survivor 2024 trailer 16/06: Το οριστικό φινάλε του Survivor για φέτος ολοένα και πλησιάζει και μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Χριστόφορου Ταξίδη μπαίνουμε σε ρυθμούς ατομικών ασυλιών.

Αυτό σημαίνει πως πλέον έχουν μείνει μόλις πέντε παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης και οι προσωπικές κόντρες πια πάρα σε... άλλο επίπεδο! Αυτό γίνεται ξεκάθαρα φανερό και μέσα από το νέο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα. Εκεί κυριαρχεί η κόντρα Δώρας Νικολή και Ντάνιελ Νούρκα.

Οι δύο εκ των πέντε που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση και ο Ντάνιελ σπεύδει να ξεμπροστιάσει την Δώρα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις, είναι άσχημο γι' αυτούς που σε βλέπουν».

Survivor 2024 trailer 16/06: Όσα θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share