Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024

Survivor - Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Δαλάκα: «Συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν στο παιχνίδι» (video)

Οριστικό τέλος μετά από 4 συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης

18 Ιουνίου 2024 23:04
Survivor - Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Δαλάκα: «Συγγνώμη σε όσους βαρέθηκαν να με βλέπουν στο παιχνίδι» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor 2024 και οι πέντε που έχουν μείνει στο παιχνίδι θα διαγωνιστούν για τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της σεζόν.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Δαλάκα στο προσωπικό της cue, κατά την έναρξη του επεισοδίου, αναφέρθηκε στις τέσσερις συνολικά συμμετοχές της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, από το οποίο μάλιστα, τη μία φορά έχει αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια.

Τέλος το Survivor για την Κατερίνα Δαλάκα

«Ανακοίνωσα ότι τελειώνει το παιχνίδι για μένα, κλείνει αυτό το τεράστιο βιβλίο. Έχω έρθει αρκετές φορές και φεύγω πάρα πολύ γεμάτη. Θα μου λείψει σίγουρα, αλλά είναι όλα καταγεγραμμένα, οπότε μπορώ να βλέπω όποια σεζόν θέλω από αυτές που έχω συμμετάσχει και να χαμογελάω», είπε αρχικά η παίκτρια του Survivor.

Διαβάστε επίσης: Survivor 2024: Στη φόρα αυτό που όλοι περίμεναν από τον Σταμάτη Ταλαδιανό - «Δαλάκα και Γκιουλέκας είναι...»

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, με πολύ όμορφες αναμνήσεις, εμπειρίες. Γνώρισα πάρα πολλά άτομα και σίγουρα νιώθω πολύ πλήρης. Όταν ακούω τη λέξη Survivor, για μένα σημαίνει πάθος. Ακόμα και τις ημέρες που δεν είμαι πολύ καλά, στον αγωνιστικό χώρο θα έχω πάντα το ίδιο πάθος και στις νίκες και στις ήττες», συμπλήρωσε.

«Θα παλέψω σήμερα για την πιο σημαντική ασυλία της χρονιάς. Επί της ουσίας, παίρνεις το εισιτήριο απευθείας για την τελική τετράδα. Όλοι το θέλουμε πάρα πολύ», τόνισε τέλος η Κατερίνα Δαλάκα στο αποψινό Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share