Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Survivor 2024: Τα έβαλε όλα στη θέση τους ο Λιανός - «Εμένα γιατί με ρωτάς; Δεν τολμάς σε άλλους να απλώσεις το μικρόφωνο...»

Δεν πήρε και... πολύ ψύχραιμα τις ερωτήσεις ο παρουσιαστής

22 Ιουνίου 2024 14:59
Survivor 2024: Τα έβαλε όλα στη θέση τους ο Λιανός - «Εμένα γιατί με ρωτάς; Δεν τολμάς σε άλλους να απλώσεις το μικρόφωνο...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» για την φετινή όχι και τόσο επιτυχημένη σεζόν του Survivor κι έδωσε σαφείς απαντήσεις για αυτό.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε για την επόμενη σεζόν αλλά και τις ερωτήσεις που δέχεται για τα νούμερα τηλεθέασης, τη στιγμή που όλα είναι έτοιμα για το στίβο μάχης στο Άλσος Βεΐκου.

Survivor 2024: Το... ξεκαθάρισμα του Λιανού για την τηλεθέαση

«Είναι πολύ νωρίς, δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Δεν θέλω να συζητήσω κιόλας, θέλω να ξεκουραστώ!

Οι coaches του Voice έχουν τον ρόλο τους, πρέπει να έχεις έναν άνθρωπο για να σε εμπνέει. Να καθόμουν κανένα χρόνο καλά θα ήταν! Ελάχιστοι μπορούν να πουν ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από τα νούμερα της φετινής σεζόν. Γιατί ρωτάτε μόνο εμένα και όχι τους άλλους;

Δεν τολμάς να απλώσεις το μικρόφωνό σου στην Ελένη Μενεγάκη να τη ρωτήσεις γιατί τα νούμερά σου δεν πάνε καλά. Δεν τολμάς να απλώσεις το μικρόφωνο στον Γιώργο Λιάγκα να τον ρωτήσεις για τη φετινή σεζόν.

Αν ήμουν ο Θοδωρής Κυριακού μπορεί να τα άλλαζα και εγώ όλα! Ο Λιάγκας έκανε μια καλή χρονιά φέτος και συγχαρητήρια. Είμαι καλά εκεί στα ξένα! Δεν θέλω να κριτικάρω την άποψη του Γιώργου!».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share