Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 24/06: Ο Γκιουλέκας αποχωρεί έξαλλος και «παγώνει» τον Λιανό και τους άλλους 3 φιναλίστ - «Τα παρατά ο Γιώργος...»

Πολύ μεγάλη ένταση στο τελευταίο επεισόδιο από τον Άγιο Δομίνικο

24 Ιουνίου 2024 07:43
Survivor 2024 trailer 24/06: Ο Γκιουλέκας αποχωρεί έξαλλος και «παγώνει» τον Λιανό και τους άλλους 3 φιναλίστ - «Τα παρατά ο Γιώργος...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor 2024 trailer 24/06: Οι μεγάλες ώρες στο Survivor έχουν έρθει. Τη Δευτέρα (24/6) θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης από τον Άγιο Δομίνικο, για να ακολουθήσουν την Τρίτη (25/6) και την Τετάρτη (26/6) τα δύο επεισόδια, που θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή, με τις μεγάλες αποφάσεις παράλληλα να έχουν έρθει για τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Η στιγμή, λοιπόν, έχει πια φτάσει για να δούμε ποιος θα επικρατήσει στο στίβο μάχης, που στήνεται στο Άλσος Βεΐκου, όμως πρώτα πρέπει κάποιος εκ των παικτών να κερδίσει το αυτοκίνητο, που προσφέρεται από την παραγωγή, με τους τέσσερις φιναλίστ να παλεύουν πολύ σκληρά, ώστε να τα καταφέρουν.

Survivor 2024 trailer 24/06: Το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου και τα νεύρα του Γκιουλέκα

Η ένταση φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη, με τον Γιώργο Γκιουλέκα χαρακτηριστικά να εκνευρίζεται, όταν πάει να εκτελέσει τις βολές στο τέλος, αλλά τους υπόλοιπους παίκτες και τον Γιώργο Λιανό να του επισημαίνουν, ότι δεν έχει ολοκληρώσει το παζλ νωρίτερα κι έχει κάνει λάθος.

Ο Γκιουλέκας βρίσκεται εκτός εαυτού και δείχνει να αποχωρεί από το αγώνισμα, με άπαντες να «παγώνουν» με τη στάση του, που δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αν και μένει να φανεί το κατά πόσο τελικά αυτό είναι παροδικό και, στο τέλος, θα επιστρέψει κανονικά να αγωνιστεί.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share