Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 spoiler 24/06: Θρίλερ με τον Ντάνιελ Νούρκα! Αποχωρεί εκτάκτως και χάνει τον ημιτελικό του Survivor;

Μεγάλη ανησυχία για την κατάστασή του λίγο πριν φτάσουμε στη μεγάλη στιγμή

24 Ιουνίου 2024 13:42
Survivor 2024 spoiler 24/06: Θρίλερ με τον Ντάνιελ Νούρκα! Αποχωρεί εκτάκτως και χάνει τον ημιτελικό του Survivor;
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor 2024 spoiler 24/06: Η πιο μεγάλη ώρα στο Survivor έχει φτάσει. Τρία επεισόδια έμειναν μονάχα για το φινάλε του φετινού κύκλου στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους τέσσερις φιναλίστ να παλεύουν και να χρειάζονται τρεις νίκες ακόμη, δύο για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και μία, νωρίτερα, για το αυτοκίνητο.

Το έπαθλο του αυτοκινήτου, βέβαια, έχει ίσως... λιγότερη σημασία μπροστά στην κούπα και οι δύο «μάχες» στην Αθήνα θα είναι οι πιο κρίσιμες. Εννοείται, όμως, ότι οι φιναλίστ θα προσπαθήσουν να πάρουν και αυτό το έπαθλο. Φαίνεται, μάλιστα, ότι ο αγώνας συγκεντρώνει για όλους αρκετή ένταση, με παίκτη μάλιστα να παρατά το αγώνισμα στιγμιαία από τα νεύρα του.

Αυτό είναι και το τελευταίο αγώνισμα, που θα δούμε να πραγματοποιείται στον Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες βέβαια να έχουν ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και τα γυρίσματα να έχουν ολοκληρωθεί. Για αυτό, άλλωστε, γνωρίζουμε και ποιος θα κερδίσει σε αυτό το αγώνισμα για το αυτοκίνητο, με το Athensmagazine.gr να σας προσφέρει τη σχετική πληροφόρηση.

Survivor 2024 spoiler 24/06: Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Νούρκα και η ανησυχία για τη συμμετοχή του στον ημιτελικό

Στο αγώνισμα αυτό, όμως, βλέπουμε κι έναν παίκτη να τραυματίζεται και δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Νούρκα. Ο γνωστός ηθοποιός, που μπήκε φέτος στο Survivor, δείχνει να πιάνει στη μέση του και λέει στους υπόλοιπους παίκτες, ότι δυσκολεύεται να σηκωθεί, αφήνοντας στο τέλος μια κραυγή πόνου.

Η ανησυχία, φυσικά, είναι έκδηλη για τον Ντάνιελ, ο οποίος είναι από τους δυνατούς αγωνιστικά, και άπαντες έχουν την απορία για το αν μπορεί αυτό το πρόβλημα να τον αφήσει εκτός ημιτελικού και, φυσικά, τον τελικό αμέσως μετά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, που είδαμε κάτι τέτοιο στα trailer, οι παίκτες δεν είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα στο τέλος, όμως θα περιμένουμε να δούμε στο νέο επεισόδιο το ποια είναι η κατάσταση του Νούρκα κι αν, πράγματι, πρέπει να εμπνέει ανησυχία.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share