Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Χαμός στο Γαλάτσι με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα: «Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα…» (video)

Ξεσήκωσε άπαντες στον ημιτελικό!

25 Ιουνίου 2024 22:29
Survivor 2024: Χαμός στο Γαλάτσι με τον πατέρα του Γιώργου Γκιουλέκα: «Διασταύρωση Κότσιρα και Βαμβακούλα…» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 2024: Ξεκίνησε ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor. Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος!

Στο reunion που είχαν οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor με τους συμπαίκτες τους επικράτησε το αδιαχώρητο, αφού σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός «απηύδησε» και τους είπε πως μετέτρεψαν τον ημιτελικό σε... American bar.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler 25/06: Με λιγότερα χρήματα από τι κάνει το αυτοκίνητο που κέρδισε! Σούσουρο με Γιώργο Γκιουλέκα!

Survivor 2024: Χαμός με τον πατέρα του Γκιουλέκα

Πρώτη προβλήθηκε η συνάντηση του Γιώργου Γκιουλέκα με τους γονείς του, Χριστίνα και Ηλία, καθώς και με τον αδερφό του Πέτρο. «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

Πρώτη φορά λείπει τόσο πολύ απ' το σπίτι και μας έλειψε πολύ, ειλικρινά. Δεν πίστευα ότι θα μας λείψει τόσο!», δήλωσε ο κ. Ηλίας, που έκλεψε την παράσταση. Γυρνώντας στο Άλσος Βεΐκου, ο Γιώργος Λιανός σχολίασε με χιούμορ πως είναι μία... διασταύρωση Γιάννη Κότσιρα και Νίκου Βαμβακούλα.

«Νόμιζα ότι βλέπουμε το καινούριο βίντεο κλιπ του Γιάννη Κότσιρα. Όταν έβγαλε το γυαλί, κατάλαβα ότι ήταν διασταύρωση Κότσιρα και Νίκου Βαμβακούλα. Αυτός ο άνθρωπος δικαιούται μία θέση παράγοντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον τρόπο που μιλάει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share