Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 trailer 26/06: Όλο το διαδίκτυο συζητά την τελευταία ανακοίνωση πριν από τον τελικό - «Είναι το πιο σκληρό που έχουμε ζήσει...»

Η πιο μεγάλη ώρα επιτέλους έφτασε!

26 Ιουνίου 2024 07:34
Survivor 2024 trailer 26/06: Όλο το διαδίκτυο συζητά την τελευταία ανακοίνωση πριν από τον τελικό - «Είναι το πιο σκληρό που έχουμε ζήσει...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor 2024 trailer 26/06: Η ώρα έφτασε, είναι εδώ! Το Survivor έχει έρθει, πια, στο μεγάλο του φινάλε, με τον τελικό να μας υπόσχεται σπουδαίες συγκινήσεις και τους τρεις φιναλίστ να παλεύουν για την κούπα και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ στο Άλσος Βεΐκου.

Για πρώτη φορά χθες (25/6), στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, οι παίκτες που έφτασαν μέχρι αυτό το σημείο κλήθηκαν να κερδίσουν τη θέση τους στο μεγάλο τελικό μέσα από ένα στίβο μάχης, με την εξέδρα να προκαλεί... χαμό και την παραγωγή ικανοποιημένη να διαπιστώνει τον ενθουσιασμό γύρω από αυτή της την επιλογή, κάνοντας την έξυπνη επιλογή να την εφαρμόσει μπροστά στο ζωντανό κοινό.

Survivor 2024 trailer 26/06: Η ενημέρωση που αφορά τους τρεις φιναλίστ πριν από το μεγάλο τελικό

Τώρα, όμως, τα... γάλατα έσφιξαν. Τα ψέματα τελείωσαν και απόψε (26/6, 21:00), θα δούμε ποιος είναι αυτός, που στο τέλος θα επικρατήσει, θα μείνει ως ο μόνος επιζών, ο απόλυτος Survivor, με την τελεταία ενημέρωση να μας «ψήνει» ήδη για όσα θα δούμε να διαδραματίζονται στο Γαλάτσι.

Η κορυφή, λοιπόν, ανήκει μόνο σε έναν και, όπως αναφέρεται, θα το μάθουμε μέσα από τον πιο δυνατό στίβο μάχης, που έχουμε δει ποτέ, με έναν μόνο να βγαίνει όρθιος στο τέλος και να κερδίζει την απόλυτη αποθέωση ανάμεσα στους τρεις, που θα παλέψουν για την νίκη, αλλά και για να το χαρούν... με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε το trailer:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share