Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler 26/06: Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία! Αυτός θα είναι ο νικητής του Survivor

Φαβορί υπάρχει και είναι ξεκάθαρο ότι έχει προβάδισμα

26 Ιουνίου 2024 09:53
Survivor 2024 spoiler 26/06: Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία! Αυτός θα είναι ο νικητής του Survivor
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Survivor 2024 spoiler 26/06: Έμειναν οι τρεις τελευταίοι και η στιγμή έφτασε για το φετινό Survivor. Στο μεγάλο τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος Βεΐκου, θα μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης για αυτό τον κύκλο του, ο οποίος εξελίχθηκε με έναν τρόπο πολύ διαφορετικό από τους προηγούμενους.

Η φετινή χρονιά εκτυλίχθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, αφού είδαμε παίκτες να αποχωρούν εκτάκτως, λόγω προβλημάτων, που μπορεί να αντιμετώπιζαν, ενώ όλα κρίνονταν πολύ διαφορετικά, θέτοντας το αγωνιστικό κριτήριο σε πρώτο πλάνο, και όχι αυτό της προτίμησης του κοινού, για πρώτη φορά.

Με αυτό τον τρόπο, ήταν μάλλον πιο δίκαιο το ποιοι παίκτες έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής, γυρίζοντας στην Ελλάδα όχι μετά από μια αποχώρηση στον Άγιο Δομίνικο, αλλά για να διεκδικήσουν την κούπα. Τέσσερις ήταν οι φιναλίστ, που βρέθηκαν στο Γαλάτσι, με έναν να αποχωρεί και τρεις να είναι πια εκείνοι, που συνεχίζουν απόψε (26/6) στο μεγάλο τελικό.

Survivor 2024 spoiler 26/06: Ο παίκτης που είναι το μεγάλο φαβορί να σηκώσει το τρόπαιο του νικητή

Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν τα κατάφερε και η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ντάνιελ Νούρκα και ο Φάνης Μπολέτσης θα παλέψουν για την νίκη και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, που θα συνοδεύσουν την κούπα. Με έναν αγωνιστικό στίβο, που ποτέ ξανά δεν έχουμε δει, είμαστε έτοιμοι για να έρθει η πιο μεγάλη ώρα στο αγαπημένο παιχνίδι.

Ποιος θα σηκώσει, όμως, το τρόπαιο του νικητή και θα ανέβει στο πιο ψηλό βάθρο; Σύμφωνα με τα στατιστικά, που υπάρχουν από την αρχή της φετινής σεζόν του ριάλιτι, ένας παίκτης επικρατεί σε όλες τις κατηγορίες, σε ομαδικά ή ατομικά παιχνίδια. Αυτός είναι ο Φάνης Μπολέτσης, που σημειώνει 72% επιτυχία έναντι 61.2% της Κατερίνας Δαλάκα στα ομαδικά αγωνίσματα, ενώ στο ατομικό έχει 58.3% έναντι 55% του Ντάνιελ Νούρκα, που σε αυτό το σημείο ξεπερνά τη Δαλάκα. Μένει να φανεί, αν τα στατιστικά θα δικαιωθού, ωστόσο φαίνεται πως μεγάλο φαβορί υπάρχει.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share