Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Η τεράστια έκπληξη ολοκληρώθηκε - Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα! (video)

Τα πήρε όλα κι έφυγε!

27 Ιουνίου 2024 01:56
Survivor 2024: Η τεράστια έκπληξη ολοκληρώθηκε - Μεγάλος νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα! (video)
Από Κυριάκος Μελλίδης

Survivor 2024: Θριαμβευτής στη μεγάλη τριπλή μονομαχία του τελικού στο Άλσος Βεΐκου ο Ντάνιελ Νούρκα, ολοκληρώνοντας την τεράστια έκπληξη!

Ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι σε Φάνη Μπολέτση και Κατερίνα Δαλάκα, κι όμως, έκανε φοβερό ματς στον στίβο μάχης του μεγάλου τελικού, ανέτρεψε την κατάσταση, κέρδισε το τρόπαιο και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Στα πατώματα ο Λιανός με την εμφάνιση της Χρύσας - «Είναι όλα πιο μεγάλα, σα να βλέπω Baywatch…»

Ο νεαρός ηθοποιός αγκάλιασε τους γονείς του και τη σύντροφό του, που τον περίμεναν συγκινημένοι και τον πήραν στα χέρια μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Survivor 2024: Τα λόγια του Ντάνιελ Νούρκα μετά τη νίκη του

Χαρακτηριστικό είναι πως από τους πανηγυρισμούς ο Ντάνιελ άργησε πέντε λεπτά να φτάσει στο σημείο όπου θα γινόταν η απονομή. «Δεν το πιστεύω, θέλω να δώσω ένα τεράστιο χειροκρότημα στα παιδιά που έπαιξαν. Ένα παιχνίδι δεν μας καθορίζει. Έτυχε η μέρα να είναι δική μου.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, μας γεμίσατε με ενέργεια. Το αφιερώνω στα φιλαράκια μου και στους γονείς μου, γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, όχι εγώ που πετούσα κρίκους. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και την κοπέλα μου. Δεν έχω λόγια. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μεγάλος νικητής του Survivor

Ο Γιώργος Λιανός είχε παρατηρήσει το άγχος της μητέρας του Ντάνιελ Νούρκα, που κρατούσε το σαγόνι της. Η κ. Μπλερίνα σημείωσε λακωνικά λίγο πριν τη νίκη του: «Είμαι χαρούμενη σαν μάνα. Του αξίζει, έχει υποφέρει πάρα πολύ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share