Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: Ένα όμορφο «παραμύθι» ξεκινώντας από την Αλβανία και φτάνοντας στην υποκριτική, το μόντελινγκ και την νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Η ζωή και η πορεία του ηθοποιού που «εισέβαλε» στον Άγιο Δομίνικο και... τα πήρε όλα

27 Ιουνίου 2024 07:28
Survivor 2024 - Ντάνιελ Νούρκα: Ένα όμορφο «παραμύθι» ξεκινώντας από την Αλβανία και φτάνοντας στην υποκριτική, το μόντελινγκ και την νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024. Στη σεζόν, όπου το ριάλιτι επιβίωσης υπήρξε πιο δίκαιο από ποτέ, καθώς κρίθηκε αποκλειστικά από τις αγωνιστικές ικανότητες των διαγωνιζομένων, ο ηθοποιός πραγματοποίησε σπουδαία πορεία κι έκανε την έκπληξη, επικρατώντας του Φάνη Μπολέτση στον τελικό και σηκώνοντας την κούπα για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η δική του πορεία έχει αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, με τον Ντάνιελ να έχει προκαλέσει αίσθηση περισσότερο από τη συμμετοχή του στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», φτάνοντας στη μεγάλη νίκη στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ, σε μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση ενός καλού παραμυθιού.

Η ζωή και η πορεία του Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα έχει καταγωγή από την Αλβανία και μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν 5 ετών. Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα. Η ηλικία του είναι 25 ετών.

Οι σπουδές του, είχαν ως αντικείμενο τα δίκτυα και τις τηλεπικοινωνίες, ενώ η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

Στα 21 του χρόνια ο Ντάνιελ Νούρκα αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», ενώ λίγο αργότερα τον απολαύσαμε και στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.

Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του στο Instagram του ταιριάζει άψογα, αφού ο Ντάνιελ Νούρκα διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό και καλογυμνασμένο σώμα καθώς επίσης και πολλή φωτογένεια. Στο λογαριασμό του, μάλιστα, έχει κοινοποιήσει και αρκετές γυμνές φωτογραφίες του, οι οποίες όπως είναι λογικό έχουν πληθώρα like και σχολίων.

Το... ατύχημα επί σκηνής

Ο Ντάνιελ Νούρκα είχε βρεθεί καλεσμένος στο «Στούντιο 4», όπου για το »Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αρχικά, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι: «Στο τέλος της παράστασης γδυνόμαστε και τα βγάζουμε όλα! Έχουμε μεν φώτα, αλλά δεν εμποδίζει το κοινό ο προβολέας από το να μας δεις. Μας βλέπει γυμνούς, όχι βέβαια όπως μας γέννησε η μάνα μας. Κρύβουμε εντέχνως κάποια σημεία, αλλά είναι ωραίο το αποτέλεσμα. Είμαστε όμως έτοιμοι για όλα και με τα όλα μας. Μπορεί πάντως να συμβεί και το οτιδήποτε».

«Εμένα προσωπικά μια φορά αυτό που μου συνέβη ήταν πως κάπως μου έφυγε το εσώρουχο. Είχε ανοίξει το σκρατς στη χορογραφία που κάτι έκανα με το πόδι μου παραπάνω από ό,τι έπρεπε κι άνοιξε. Οπότε το ένιωσα να γλιστράει, να γλιστράει από τη μια πλευρά. Προσπαθούσα την ώρα που χόρευα να το σηκώσω, κάπως να το πιάσω και λίγο να το κολλήσω, ίσα ίσα, για να ολοκληρώσω τη χορογραφία. Δεν τα κατάφερα!» συμπλήρωσε με τους παρουσιαστές να γελάνε.

«Οπότε, επειδή πριν από αυτό βγάζουμε κάτι άλλο, δεν το έβγαλα κι όταν έφτασε η ώρα προσπάθησα να το τραβήξω ώστε τουλάχιστον να το σηκώσω κι εγώ μαζί με τους άλλους. Τώρα όμως το έχουμε συνηθίσει όλοι και περνάμε πολύ ωραία», πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός στην εκπομπή της ΕΡΤ.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share