Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Συγκίνηση μετά την νίκη του Ντάνιελ Νούρκα - «Έχει υποφέρει πολύ για να έρθει εδώ...»

Οι πρώτες του δηλώσεις και η ξεχωριστή τοποθέτηση της μητέρας του

27 Ιουνίου 2024 07:45
Survivor 2024: Συγκίνηση μετά την νίκη του Ντάνιελ Νούρκα - «Έχει υποφέρει πολύ για να έρθει εδώ...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν στο Survivor, περνώντας στην ιστορία στο «πάνθεον» με τους θριαμβευτές του ριάλιτι επιβίωσης, μετά από μια σπουδαία πορεία, που τον οδήγησε στο να επικρατήσει του Φάνη Μπολέτση στον τελικό.

Ξεκίνησε σαν αουτσάιντερ, έχοντας το μικρότερο fan club στο Άλσος Γαλατσίου ξεκινώντας τη βραδιά, αλλά μέχρι το φινάλε κατάφερε να πάρει σχεδόν τους πάντες με το μέρος του. Ο νεαρός ηθοποιός αγκάλιασε τους γονείς του και τη σύντροφό του, που τον περίμεναν συγκινημένοι και τον πήραν στα χέρια μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Χαρακτηριστικό είναι πως από τους πανηγυρισμούς ο Ντάνιελ άργησε πέντε λεπτά να φτάσει στο σημείο όπου θα γινόταν η απονομή.

Survivor 2024: Τα πρώτα λόγια του νικητή και η συγκινημένη μητέρα του

«Δεν το πιστεύω, θέλω να δώσω ένα τεράστιο χειροκρότημα στα παιδιά που έπαιξαν. Ένα παιχνίδι δεν μας καθορίζει. Έτυχε η μέρα να είναι δική μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, μας γεμίσατε με ενέργεια. Το αφιερώνω στα φιλαράκια μου και στους γονείς μου, γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, όχι εγώ που πετούσα κρίκους. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και την κοπέλα μου. Δεν έχω λόγια. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μεγάλος νικητής του Survivor, πριν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί ο τελικός του Survivor 2024, ο Γιώργος Λιανός είχε παρατηρήσει το άγχος της μητέρας του Ντάνιελ Νούρκα, που κρατούσε το σαγόνι της. Η κ. Μπλερίνα σημείωσε λακωνικά λίγο πριν τη νίκη του: «Είμαι χαρούμενη σαν μάνα. Του αξίζει, έχει υποφέρει πάρα πολύ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share