Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος η Κατερίνα Δαλάκα - «Κλείνει κάπως έτσι η ιστορία μου...»

Το μεγάλο φινάλε μετά την παρουσία σε τέσσερις κύκλους

27 Ιουνίου 2024 08:17
Survivor 2024: Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος η Κατερίνα Δαλάκα - «Κλείνει κάπως έτσι η ιστορία μου...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Κατερίνα Δαλάκα αγωνίστηκε συνολικά τέσσερις φορές στο Survivor, έχοντας καταστεί ως ένας «θρύλος» του ριάλιτι επιβίωσης, μην καταφέρνοντας όμως να κλείσει με την κούπα αυτή τη μοναδική πορεία, χάνοντας από Ντάνιελ Νούρκα και Φάνη Μπολέτση στον τελικό, αν και δεν πήρε και λίγα.

Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, ολοκληρώθηκε η παρουσία της στο παιχνίδι, καθώς η αθλήτρια του στίβου είχε δηλώσει επανειλημμένα πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτή θα ήταν και η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor. Αυτό επανέλαβε και μετά την ήττα της. Γύρισε στο κοινό, σχημάτισε μία καρδιά και ξέσπασε στην αγκαλιά του αδερφού της, λέγοντας πως δεν θα ξαναπάει ποτέ.

Survivor 2024: Το φινάλε της σπουδαίας Κατερίνας Δαλάκα

Παίρνοντας τον λόγο η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους της στον τελικό και ιδιαίτερα στον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος δίνει τον καλύτερό του εαυτό και «σκουπίζει» την αναμέτρηση.

«Είμαι πολύ συγκινημένη και όχι γιατί έχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην νικήτρια του reality επιβίωσης για να καταλήξει σημειώνοντας: «Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων κατέκτησε την 3η θέση και αποκλείστηκε.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share