Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: «Έσπασε» καρδιές στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντάνιελ Νούρκα - «Με έπιασαν τα κλάματα, όταν ήρθα πρώτη φορά στην Ελλάδα...»

Η εξομολόγηση του μεγάλου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης

27 Ιουνίου 2024 13:52
Survivor 2024: «Έσπασε» καρδιές στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντάνιελ Νούρκα - «Με έπιασαν τα κλάματα, όταν ήρθα πρώτη φορά στην Ελλάδα...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024, με τον ίδιο να πραγματοποιεί μια σπουδαία πορεία και να φτάνει μέχρι τον τελικό, όπου σήκωσε την κούπα.

Πριν καλά καλά προλάβει να συνέλθει από όλο αυτό το ταξίδι του, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη, κατά την οποία μίλησε για όσα έζησε, για τη στιγμή που έκανε τη νικητήρια βολή του, για την σύντροφό του, αλλά και για τον τρόπο που σκοπεύει να ξοδέψει τα χρήματα που έβγαλε.

Survivor 2024: Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ Νούρκα μετά την νίκη του

«Ήμουν πάρα πολύ focused σε αυτό, δεν έβλεπα γύρω μου. Όποιος ερχόταν να μου μιλήσει, μιλούσα για λίγο και έφευγα. Από μικρός είχα στοχοπροσήλωση. Στο 5-2 με έπιασαν τα κλάματα από την πίεση και την ένταση. Στην τελευταία βολή κατάλαβα ότι τελείωσε... Επειδή ξέρω τι παίκτης είναι ο Φάνης, ήξερα ότι θα μπορούσε να πάρει και 5 νίκες σερί. Οι γονείς του μου στάθηκαν είδα την χαρά τα μάτια τους, παρόλο που ο γιος τους έχασε. Είδα τους περισσότερους να χαίρονται μαζί μου, ήταν αληθινό», είπε αρχικά.

«Στην Ελλάδα ήρθα 5,5 χρονών, είχα ένα θέμα υγείας, έφυγα για ένα χρόνο στα 7 και επέστρεψα στα 8. Έπρεπε να περιμένουμε να γίνουν ξανά τα χαρτιά, μεγάλη χαρτούρα, αλλά όλη η ζωή μου μετά είναι εδώ. Ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, όπως όλα τα αγοράκια. Κάπου στο λύκειο ξεκίνησε να μου αρέσει το θέατρο και όλο αυτό. Στην Αθήνα ήρθα στα 18 μου. Ούτε τότε ήταν όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Βγαίνοντας από φαντάρος το δοκίμασα να δω αν μου αρέσει. Δούλευα και σε ένα μπαρ παράλληλα και τότε είναι που αποφάσισα ότι δεν γίνεται να έχεις πολλά αυγά κάτω από την μασχάλη σου», επισήμανε στη συνέχεια μιλώντας για τη ζωή και την πορεία του.

«Φοβόμουν μήπως ταυτιστώ με το παιχνίδι, αλλά είπα να πάω go all the way και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι 27 χρονών ακόμα. Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ, δεν τα έχω σκεφτεί τόσο πολύ. Μέχρι στιγμής ήμουν πάρα πολύ τυχερός και έχω συνεργαστεί με πάρα πολύ καλούς ανθρώπους. Όλοι είχαν 30 χρόνια καριέρας κι εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά (στους Συμπέθερους από τα Τίρανα). Ήταν πολύ υποστηρικτικοί μαζί μου, ήμουν άπειρος. Το παλεύω και έχω ρισκάρει πολύ στη ζωή μου. Δεν είναι εύκολο να γίνει ηθοποιός στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να το έχω αφήσει...», σημείωσε επίσης.

«Οικονομικά ενισχύθηκα αρκετά, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Θέλω να κάνω διακοπές αρχικά, να ξεκουραστώ, να συνειδητοποιήσω ότι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ ο χώρος της εστίασης, θέλω να κάνω μία επένδυση», ανέφερε έπειτα μιλώντας για τα χρήματα που κέρδισε και πώς θα τα ξοδέψει.

Τέλος, για την καλή του, δήλωσε: «Δεν είμαστε πολύ καιρό μαζί. Είμαστε 1 χρόνο περίπου μαζί με το Survivor».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share