Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Ήδη βρήκε τι θα κάνει τα 100.000 ευρώ ο μεγάλος νικητής Ντάνιελ Νούρκα - Έτσι θα τα αξιοποιήσει (video)

Έχει όραμα !

27 Ιουνίου 2024 14:54
Survivor 2024: Ήδη βρήκε τι θα κάνει τα 100.000 ευρώ ο μεγάλος νικητής Ντάνιελ Νούρκα - Έτσι θα τα αξιοποιήσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor 2024 έφτασε στο τέλος του και ανέδειξε για τη φετινή χρονιά ως μεγάλο νικητή τον Ντάνιελ Νούρκα!

Ο φετινός Survivor του ριάλιτι επιβίωσης λίγες ώρες μετά τη νίκη του βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος και στο τι σκοπεύει να κάνει με το χρηματικό ποσό που κέρδισε.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Κι όμως δεν ήταν στους Συμπέθερους από τα Τίρανα - Την πρώτη εμφάνιση του Ντάνιελ Νούρκα στη showbiz κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο παρελθόν είπε: «Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει. Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά».

«Έλεγα ότι κάτι θα έρθει. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι κάτι θα έρθει. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει», είπε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Για το πώς σκοπεύει να αξιοποίησει το χρηματικό ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης ο Ντάνιελ Νούρκα δήλωσε: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα».

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», δήλωσε ο νικητής του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share