Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2025 spoiler 28/06: Έχασε στον τελικό και επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2025 ο Φάνης Μπολέτσης!

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο τελικός και ο Φάνης σκέφτεται να επιστρέψει

28 Ιουνίου 2024 08:48
Survivor 2025 spoiler 28/06: Έχασε στον τελικό και επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2025 ο Φάνης Μπολέτσης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2025 spoiler 28/06: Τι και αν το Survivor 2024 ολοκληρώθηκε το Athensmagazine.gr είναι εδώ και σας παρουσιάζει όλο το παασκήνιο για το νέο κύκλο που αναμένεται από τη νέα σεζόν.

Μπορεί ο Φάνης Μπολέτσης να έδειξε πως χάρηκε με τη νίκη του φίλη του, Ντάνιελ Νούρκα, στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024 αλλά η καρδούλα του το ξέρει. Η πίκρα του ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να πιστέψει πως έχασε το τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ από τον Ντάνιελ και όχι από την Κατερίνα Δαλάκα. Αν έβλεπε κάποιον ως μεγάλο του αντίπαλο αυτή ήταν η Κατερίνα.

Το γεγονός πως έχασε από τον Ντάνιελ Νούρκα και όχι από την Κατερίνα Δαλάκα τον πείραξε πολύ. Μπορεί με τον Ντάνιελ να είναι καλοί φίλοι, αλλά σίγουρα το γεγονός πως ήταν πολύ καλύτερος αγωνιστικά σ' όλο το Survivor του αφήνει πικρία. Είναι αλλός να χάνεις από έναν καλύτερο ή ισοδύναμο παίκτη και αλλιώς από έναν που καθ' όλη την διάρκεια του ριάλιτι ήταν στην καλύτερη... μέτριος.

Survivor 2025 spoiler 28/06: Έχασε στον τελικό και επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2025!

Survivor 2025 spoiler: Επιστρέφει στο νέο κύκλο ο Φάνης Μπολέτσης;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ήδη, από το βράδυ κιόλας του τελικού, άνοιξε η πόρτα για να επιστρέψει στο νέο κύκλο την επόμενη σεζόν. Μάλιστα μέσα στην πίκρα του και την απογοήτευση ο Φάνης μόνο με θετικό μάτι το είδε ώστε να τελειώσει αυτό που άφησε στη μέση φέτος.

Ωστόσο σίγουρα η πρώτη αντίδραση ήταν κάτι πάνω στην ένταση της στριγμής και δεν αποκλείεται όταν θα κάτσουν κάτω να μιλήσουν με την παραγωγή του Survivor να αλλάξει άποψη και τελικά να μην επιστρέψει. Πάντως αυτή την στιγμή το θεωρούμε πολύ σοβαρό ενδεχόμενο. Ο Φάνης Μπολέτσης έχει μάθει να μάχεται και θέλει να αποδείξει σ' όλους πως άξιζε την κούπα και φέτος.

Survivor 2025 spoiler 28/06: Έχασε στον τελικό και επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 2025!

Κάντε υπομονή και σίγουρα μετά το καλοκαίρι οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα του Φάνη Μπολέτση βρίσκεται ψηλά στη λίστα της παραγωγής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share