Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Survivor 2024: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του μεγάλου νικητή Ντάνιελ Νούρκα - Ο έρωτας τους δεν κρύβεται ! (photo)

Αγαπημένοι και ερωτευμένοι!

28 Ιουνίου 2024 11:12
Survivor 2024: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του μεγάλου νικητή Ντάνιελ Νούρκα - Ο έρωτας τους δεν κρύβεται ! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Ντάνιελ Νούρκα δεν είναι μόνο ο φετινός μεγάλος νικητής του Survivor 2024, αλλά και ο μεγάλος νικητής της καρδιάς της συντρόφου του, η οποία δεν έχασε ευκαιρία να κάνει ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να συγχαρεί τον Ντάνιελ!

Ύστερα από περίπου 5,5 μήνες απουσίας στον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνιελ επέστρεψε στην Ελλάδα και κέρδισε και το τεράστι έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Mε την ευκαιρία, δείτε επίσης: Survivor 2024: Ήδη βρήκε τι θα κάνει τα 100.000 ευρώ ο μεγάλος νικητής Ντάνιελ Νούρκα - Έτσι θα τα αξιοποιήσει (video)

Όπως ανέφερε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του μετά το παιχνίδι θέλει να κάνει λίγο καιρό διακοπές για να καθαρίσει το μυαλό του κι εννοείται πως στις διακοπές αυτές θα έχει στο πλευρό του την επί χρόνια σύντροφό του, Στεφανία, η οποία τον στήριζε αθόρυβα καθ' όλη την πορεία του στο παιχνίδι.

Η Στεφανία βρέθηκε και στον τελικό και στον ημιτελικό και στεκόταν από μακριά και παρατηρούσε τον σύντροφό της να μάχεται για το μεγάλο έπαθλο.

Μπορεί οι κάμερες να μην την πολύ έδειξαν σαν άλλες χρονιές που οι σύντροφοι νικητών έπαιζαν σε όλες τις εκπομπές και τα περιοδικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το επιδίωξε και η ίδια.

Στον λογαριασμό της στα social media είδαμε πως θέλησε να μοιραστεί την χαρά του φίλου της και με τους followers της αφού ανέβασε δυο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από την ημέρα εκείνη, φωτογραφίες της οποίες έκανε εννοείται repost και ο Ντάνιελ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ντάνιελ και Στεφανία
Ντάνιελ και Στεφανία

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share