Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Survivor 2024 spoiler: Φιάσκο της παραγωγής! Ο Ατζούν «έκαψε» τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα

Τους καταδίκασε η παραγωγή

28 Ιουνίου 2024 14:35
Survivor 2024 spoiler: Φιάσκο της παραγωγής! Ο Ατζούν «έκαψε» τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor 2024 spoiler: Η παραγωγή πήρε μια περίεργη απόφαση εν όψει του μεγάλου ημιτελικού στο Γαλάτσι και τελικά έκαψε τον Φάνη Μπολέτση και την Κατερίνα Δαλάκα.

Σας είχαμε πει αρκετές φορές, κατά την διάρκεια του Survivor 2024, πως η παραγωγή δεν ήθελε τον Ντάνιελ Νούρκα να φτάσει μακριά διότι τον θεωρούσε αδύναμο αγωνιστικά παίκτη. Και εκείνος στον τελικό τους εκδικήθηκε. Μπορεί όντως στον Άγιο Δομίνικο να μην έδειχνε πως αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να φτάσει μακριά αλλά στο Γαλάτσι οι καταστάσεις αλλάξανε.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε ένα ρίσκο για να πετάξει εκτός τελικού τον Ντάνιελ Νούρκα και τελικά την πάτησε. Συγκεκριμένα ήθελε έναν τελικό με την τριάδα (Γιώργος Γκιουλέκας, Φάνης Μπολέτσης και Κατερίνα Δαλάκα) και τελικά τους έκαψε όλους!

Διαβάστε επίσης: Survivor 2025 spoiler: Τινάζει την μπάνκα στον «αέρα» ο Ατζούν - Βάζει από κοινού στο Survivor 2025 Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά!

Survivor 2024 spoiler: Φιάσκο! Ήθελε να ευνοήσει Φάνη Μπολέτση και Κατερίνα Δαλάκα και τους καταδίκασε η παραγωγή

Survivor 2024 spoiler: Το ρίσκο της παραγωγής που έκαψε τους δύο φιναλίστ

Κατέρινα Δαλάκα και Φάνης Μπολέτσης κατάφεραν σχετικά εύκολα να φτάσουν στον τελικό αφού κέρδισαν στους δύο ημιτελικούς τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Ντάνιελ Νούρκα. Και κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι και το ζευγάρι του τελικού. Όμως η παραγωγή ήθελε και τον Γιώργο Γκιουλέκα στον τελικό και εκεί την πάτησε. Έτσι η επιλογή να βάλει ακόμα μια αναμέτρηση με τους ηττημένους του ημιτελικού έφερε τον Ντάνιελ Νούρκα στον τελικό.

Έτσι ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει την τεράστια έκπληξη και να πάρει την κούπα και τα 100.000 ευρώ, από εκεί που δεν τον υπολόγιζε κανείς; Άδικο; Μάλλον ναι. Πάντως αν δεν είχε δώσει την δεύτερη ευκαιρία η παραγωγή στους δύο ηττημένους του τελικού τώρα ο νικητής θα ήταν είτε ο Φάνης Μπολέτσης, είτε η Κατερίνα Δαλάκα. Που ακούστηκε άλλωστε τελικός με τρεις φιναλίστ;

Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους, ο πιο πιθανός λόγος που πήρε την απόφαση αυτή η παραγωγή ήταν, πρώτον για να μην υπάρχει μονοτονία στις αναμετρήσεις και δεύτερος για να μην έχουμε μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα στις μονομαχίες.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share