Φαντάσου όλα αυτά να συνδυάζομαι και με γεύσεις ιδιαίτερες που δεν έχεις ξαναδοκιμάσει! Παγωτά με γεύσεις που ούτε είχες φανταστεί ότι θα δοκίμαζες ποτέ!
Κι όμως, ένα μαγαζί στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στην οδό Κώστα Βάρναλη 21 στο Περιστέρι και Ζησιμοπούλου 86 στο Παλαιό Φάληρο, σου προσφέρει ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι μέσα από πολύ σπάνιες γεύσεις. Να σημειώσουμε ότι υπάρχει κατάστημα και στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Παύλου Μελά.
Ο λόγος για το Fatto a manno, το οποίο είναι ξακουστό για τις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού που δημιουργεί με συνταγές που αποδίδουν φόρο τιμής στα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.
Παγωτό με γεύση ρακόμελο, ριζόγαλο, ανθότυρο και μπουγάτσα είναι μόνο μερικές από τις ιδιαίτερες γεύσεις παγωτό που θα βρεις στο Fatto a manno.
Μάλιστα, η gelateria είχε δημιουργήσει κατά την περίοδο της σαρακοστής και νηστίσιμο παγωτό ταχίνι με θυμαρίσιο μέλι.
"Στο Fatto a Mano πιστεύουμε πως ένα κόσμος γεμάτος αληθινό παγωτό, είναι ένας κόσμος καλύτερος," σημειώνει το ίδιο το μαγαζί και σε καλεί να δοκιμάσεις τα πιο πρωτότυπα παγωτά.
Γεύσεις αγνές
Παράλληλα, σημειώνεται ότι το Fatto a manno, στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους και γεύσεις από αγνές, 100% φυσικές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας (φρέσκο γάλα, θυμαρίσιο μέλι, τσικουδιά, θυμάρι, φρέσκο ανθότυρο, μαστίχα Χίου, σαλέπι, λεμόνια, αμύγδαλα), τιμώντας τις υπέροχες δημιουργίες της Ελλάδας και ιδιαίτερα την Κρήτη!
*Εξαίρεση αποτελούν οι γεύσεις που έχουν ως πρώτη ύλη τα ελληνικά λουκούμια τα οποία φτιάχνονται με γλυκόζη, άμυλο, αρώματα και χρώμα ζαχαροπλαστικής.