Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ζήστε την top γαστρονομική εμπειρία με φόντο την Ακρόπολη

Ένα από τα βραβευμένα εστιατόρια της πόλης, η Ροή, μας προσφέρει εντυπωσιακές γεύσεις στην υπέροχη Πλάκα

21 Ιουνίου 2024 15:46
ΡΟΗ FLOW
Δείπνο με θέα την Ακρόπολη

Η Αθήνα είναι μια εκπληκτική πόλη για βόλτα…στα βόρεια, στα νότια, στο κέντρο και φυσικά για φαγητό. Πρόκειται για μια πόλη που προσφέρει κορυφαίες επιλογές σε εστιατόρια που αναδεικνύουν την πλούσια γαστρονομική παράδοση και κουλτούρα της ελληνικής κουζίνας. Ένα από αυτά το βραβευμένο Ροή, στην καρδιά της Αθήνας, στην υπέροχη Πλάκα.

Μια φιλόξενη γαστρονομική εμπειρία με θέα την Ακρόπολη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στη Ροή θα απολαύσετε την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργούν τόσο η επιβλητική θέα στην Ακρόπολη, όσο και η άψογη εξυπηρέτηση που θα σας παρέχει το ευγενικό προσωπικό. Το αριστοκρατικό ύφος του παλιού αρχοντικού με έμφαση στη λεπτομέρεια, ξύλινα τραπέζια βελούδινες πολυθρόνες, τους γυαλιστερούς πολυελαίους και τις vintage λεπτομέρειες θυμίζει κάλεσμα στο σπίτι μίας από τις ιστορικές οικογένειες των Αθηνών.

ροη flow
Μια αξέχαστη εμπερία γαστρονομίας

Φυσικά, δυνατό του στοιχείο και η δημιουργική κουζίνα του. Η μοντέρνα ελληνική κουζίνα που προσφέρει βασίζεται σε βιολογικά προϊόντα από πιστοποιημένους παραγωγούς και σε κορυφαία ποιότητας κρέατα. Οι πλούσιες μερίδες και οι ευφάνταστοι συνδυασμοί απογειώνουν την εμπειρία.

ροη flow
Φανταστικά πιάτα που αναδεικνύουν την ελληνική κουζίνα

Το Ροή Restaurant έχει λάβει για το 2024 την πιστοποίηση «Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας® Authentic Greek Cuisine Awards – Gold Award 2024» του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB μια πιστοποίηση που απαιτεί εναρμονισμό με απαιτητικά κριτήρια. Ακόμα έχει κερδίσει και ένα ισχυρό nomination για το Gold Award of Quality & Taste 2024 του πανελλαδικού θεσμού βραβείων Estiatoria gr Golden Awards σαν κορυφαίο All-day Bar Restaurant, καθώς και επίσης για τον Executive Chef του εστιατορίου Βασίλειο Βενιέρη, το GOLD MEDAL OF HONOR 2024 BY GTBB “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ” (Golden Kouros Emblem – Με έμβλημα τον Χρυσό Κούρο).

ροη flow
Δημιουργικές συνταγές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς

Ο Τάσος Δούσης, όταν βρίσκεται στην πόλη, αγαπά να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα, μεταξύ άλλων και εξαιρετικά εστιατόρια. Μάλιστα, επισκεφθείτε το εστιατόριο Ροή και μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό την υπέροχη εμπειρία του.


Info

 

Ροή ειδήσεων

Share