Τα πιο αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια χωρίς ψωμί και χωρίς βρώμη
Πεντανόστιμα!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με μια υπέροχη συνταγή και συγκεκριμένα με αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια χωρίς ψωμί και βρώμη!
Πάμε να δούμε την συνταγή παρακάτω:
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κιμάς
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- 1 ντομάτα τριμμένη
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 1/2 κ.γλ. κύμινο
- 1 κ.γλ. ρίγανη
- 2 αυγά
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ ( αφήνουμε μέσα όλο το ζουμί που θα βγεί γιατι βοηθάει πολύ στο να γίνουν αφράτα τα μπιφτέκια)
Τρίβουμε και την ντομάτα
Προσθέτουμε το γιαούρτι , τα αυγά , κύμινο , ρίγανη , αλάτι , πιπέρι και το μπέικιν
Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε μέσα τον κιμά
Ζυμώνουμε για αρκετή ώρα ( επίσης ένα μυστικό για αφρατα μπιφτέκια ή κεφτεδάκια!!)
Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες ( όλη νύχτα ακόμα καλύτερα)
Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα
Ψήνουμε 180 αέρα και από τις 2 πλευρές