Παντογνώστρια η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αυτά είναι τα μυστικά υλικά που μπορούν να αντικαταστήσουν τα αυγά στα γλυκά σου
Υπάρχει για όλα λύση!

Αν για κάποιο λόγο δεν πρέπει να καταναλώσετε αυγά ή δεν έχετε αυγά στο σπίτι και θέλετε να έχετε σίγουρη επιτυχία σε ό,τι φτιάξετε, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σας έχει τη λύση.
Χωρίς αυγά, θα υπάρχει διαφορά στην υφή των παρασκευασμάτων αυτών και ελάχιστη διαφορά στην γεύση!
Δείτε επίσης: Το κόλπο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για να καθαρίσετε χωρίς χημικά τη σχάρα της ψησταριάς
Αλλά να είστε σίγουροι, πως πολλοί θα δοκιμάσουν και λίγοι θα το καταλάβουν.
Δείτε λοιπόν πως θα φτιάξετε τέλεια γλυκά, κέικ, μπισκότα, cupcakes, muffins ,brownies, σοκολατόπιτες αντικαθιστώντας τα αυγά με τα παρακάτω υλικά.
Οι συμβουλές της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου
Αντικαταστήστε:
μισή ώριμη και λιωμένη μπανάνα: με ένα αυγό
- 1 μέτριο ώριμο και λιωμένο αβοκάντο: με ένα αυγό
- 1/4 φλ. ηλιέλαιο: με ένα αυγό
- 1/4 φλ. ξινόγαλο: με ένα αυγό
- 1/4 φλ. γιαούρτι: με ένα αυγό
- 1/4 φλ. ζαχαρούχο γάλα +4 σταγόνες λεμόνι: με ένα αυγό
- 1/4 φλ. μαρμελάδα της αρεσκείας σας: με ένα αυγό
- 1 κ.σ αλεσμένο λιναρόσπορο +3 κ.σ νερό:με ένα αυγό
- (ανακατέψτε κι αφήστε στην άκρη να μουλιάσει, μέχρι το μείγμα να πάρει μορφή αραιού ζελέ)
- 1 κ.γλ μπέικιν + 1 κ.σ ξύδι λευκό:με ένα αυγό
- 100 γραμ. φυτικό τυρί τόφου αλεσμένο στο μπλέντερ: με ένα αυγό
- 2 κ.σ άμυλο καλαμποκιού, πατάτας κλπ +3 κ.σ νερό:με ένα αυγό
- 4 κ.σ νερό από βρασμένα ρεβίθια ή φάβα: με ένα αυγό
Κάνει μια τρύπα στον κιμά και ρίχνει μέσα αυγό - Το μυθικό αποτέλεσμα που ακολουθεί!
Θέλετε μια συνταγή για μπιφτέκια διαφορετική από τις άλλες; Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να κάνετε μόνοι σας τα μπιφτέκια που βλέπετε στα ταχυφαγεία και σας τρέχουν τα σάλια. Απλά κάντε μια τρύπα στον κιμά και ακολουθήστε τα βήματα.
Αρχικά πατήστε τον κιμά με ένα ποτήρι και μετά αφαιρέστε λίγο από την μέση, ώστε να έχει χώρο για το αυγό. Βάλτε τον στο τηγάνι και ρίξτε το μέσα. Σας έχουμε επίσης και το μυστικό κόλπο, το οποίο θα δείτε εδώ, και θα κάνει τον κιμά σας ακόμα πιο γευστικό. Κλείστε με ένα καπάκι το τηγάνι και αφήστε τον κιμά μέσα μέχρι να γίνει. Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει και σίγουρα θα το κάνετε συνέχεια. Είναι τόσο απλό και εύκολο!